Baltic Sailing

I 2004 startede samarbejdet mellem 19 havne, fra Ost Holstein-Lübeck over Fehmarn, Lolland - Falster samt øer. Samarbejdet er et EU projekt under programmet Interreg IVA. 
Gennem de sidste år har havnesamarbejdet BalticSailing med mere end 40 tyske og danske havne og omkring 12.000 liggepladser udviklet sig til Nordeuropas største havnenetværk.

Baltic Sailing farvandene

Tryk på kortet for at at se oversigten over havnene i stor version.

Her kan du se placeringen af havnene på både dansk og tysk side.

Oversigtskort - Baltic Sailing havne 2014

Så snart vind og vejr indbyder til den første sejltur, har de fleste sejlere også den nye udgave af havneguiden med om bord.

Oplev de danske havne!

Oplevelser til lands og til vands

Med omkring 600 km kystlinje rummer Lolland-Falster mange oplevelser tæt på vandet.

Store naturoplevelerser venter omkring Nakskov Fjord, og i Maribo Naturpark er der rigt dyreliv. Skulle man driste sig længere ind på land, har Lolland-Falster 29.111 meter fairway, eksotiske dyr fra Afrika og et rigt udbyd af kulturelle tilbud. 

Havnene og deres opland har alle deres særegne kvaliteter, og her kan du finde mere information om både havnene og hvad du kan opleve i det enkelte område. 

Vær opdateret med de nyeste farvandsudsigter!

Længst mod vest på det flade Lolland ligger en 12 km dyb fjord med hele 10 store og små øer samt en 7,5 km lang krumodde kaldet Albuen yderst. Fjorden kaldes Danmarks ørigste og er ved at få prædikatet Naturpark.

Gedser Odde er det sydligste punkt ikke blot i Danmark men faktisk i hele Skandinavien - det ligger smukt ud til Østersøen og har mange km badestrand og historien er stærk i Gedser.

Lolland-Falster's muld er helt specielt fed og skaber de ideelle rammer for frisk frugt og grønt - de mange producenter og gårdbutikker afspejler dette.
Smagen af Lolland-Falster er fantastisk - giv dig tid til at kigge forbi. 

Del denne side