Cykling

Cykelferie på Lolland-Falster har den fordel, at man slipper for store bakker og har masser af udsyn; landet er fladt, og horisonten høj. Der er nok cykelruter til ferie ad flere omgange - og ruterne er både skiltede og logisk sammenhængende, så du let kan planlægge ture mellem Femern, Fyn og Sydsjælland/Møn. Mange ruter er tematiserede, og at tilpasse oplevelser og tempo til dit humør er let. Ruterne har afsæt i hyggelige små byer på Lolland-Falster. Du finder information om ruterne i turistinformationerne.

Der er gode muligheder for at leje cykler på Lolland-Falster, så en spontan cykelferie hurtigt kan arrangeres, uanset længden på din ferie.

 

Cykeludlejning på Lolland-Falster

Cykeludlejning på Lolland-Falster

Har du ikke din egen cykel med, er der på Lolland-Falster en række steder, hvor du kan leje cykler. Læs mere her, og oplev det smukke Herregårdslandskab på Lolland-Falster fra helt nye vinkler.

Cykel ved hus

Bed + Bike

På Lolland-Falster er der en række Bed+Bike-certificerede overnatningssteder. Bed+Bike-certificerede steder tilbyder bl.a. sikker opbevaring af cykler, kort over området og sund morgenmad.

Lokale cykelruter

Lejer du en cykel eller har din egen med, har vi massevis af cykelruter. De er lavet for at vise de skønneste egne af Lolland-Falster frem, så hvad venter du på?