Mad og Drikke

Lolland-Falster er kendt for sine lokalproducerede fødevarer - med prisbelønnede, økologiske oste, luksus øl, afstemt æblecider, smagfulde moste og verdenskendt kirsebærvin har Lolland-Falster gjort sig positivt bemærket. 

Der kan findes noget for enhver smag, og i alle årets sæsoner. Lolland-Falsters spisekammer er værd at udforske, så slå vejen forbi de mange lokale producenter, når du booker en overnatning eller oplevelse

Familie på restaurant

Spisesteder

Friske og lokale råvarer er i høj grad noget, der kendetegner Lolland-Falster. Prøv for eksempel det danske smørrebrødsbord på Hotel Saxkøbing eller inspirerende retter på Den Fuldkomne Fisker.

Lokale specialiteter

Gårdbutikker og Lokale Specialiteter

De mange lokalt producerede specialiteter findes overalt på Lolland-Falster, og kan prøves og købes på de mange gårdbutikker, Frederiksdal og Knuthenlund.

Sydhavsøernes Frugtfestival

Frugtfestival på Lolland-Falster

Sydhavsøernes Frugtfestival løber af stabelen én gang om året. Formålet med festivalen er, at styrke lokale, danske frugtavlere og at tydeliggøre det herlige frugtlandskab på Lolland-Falster. 

Smagsoplevelser på Lolland

Book en tur og smag på Lolland

Lolland-Falster er kendt for sine lange kyststrækninger, flade landskab og imponerende spisekammer. Book en tur/retur fra København og find inspiration i de lokalt producerede råvarer.