Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Se og Gøre

Lolland-Falster byder på et hav af aktiviteter, både på land, til vands og i luften. Der er mulighed for at få sved på panden, slappe af og komme på opdagelse i den Lolland-Falsterske natur. Tag cyklerne med og begiv dig ud i landskabet, leje en kano eller besøg nogle af Danmarks største golfbaner.
For aktive sjæle og familier er der gode muligheder for at overnatte i shelters, bade på landets smukkeste strande og fiske efter fladfisk langs de Lolland-Falsterske kyster. Uanset om du er solo eller afsted som familie, er der rig mulighed for at være aktiv på Lolland-Falster. 

Zoo og Safaripark

Zoologiske Haver og Dyreparker

På Lolland-Falster er der gode muligheder for at opleve storslåede parker og haver. Og i Knuthenborg Safaripark finder du et af landets største udvalg af eksotiske dyrearter.

Falster Golfklub baghullerne

Golfophold på Lolland-Falster

På Lolland-Falster finder du 5 golfbaner, som hver især har deres helt særlige charme og udfordring for golfspilleren. Uanset hvor på de 2 øer du ønsker at bo, kan du finde gode tilbud på golfophold her.

Koncertoplevelser på Lolland-Falster

Koncerter på Lolland-Falster i 2017

Der er mange live koncerter rundt omkring på Lolland-Falster. Læs mere og find ud af hvornår den næste kunstner kommer til egnen.

Heste Oplevelser

Hele året er der mulighed for fantastiske heste oplevelser på hele Lolland-Falster. Hestens væsen er ren natur i sig selv - og en oplevelse med den varer livet ud.