Maribo

Maribo ligger smukt placeret ved søerne midt i Naturparken, det er samtidig en moderne handelsby med en rig historie tilbage til 1400-tallets klostertid.
Den er desuden kendt for dens jazz festival samt udendørs kulturarrangementer i Hylddalen smukt beliggende i den smukke bøgeskov. 

 

Maribo – altid et besøg værd...

Klosterbyen Maribo er en aktiv handelsby, der byder på masser af kultur, historie og natur.

Naturpark Maribosøerne

Ta' med turbåden 'Anemonen' ud på Maribos søer

Events

Der foregår mange ting på Lolland-Falster, jazz festivaller, teaterforstillinger, revyer, rockkoncerter, fødevaremarkeder osv. Du kan følge med i alt hvad der sker lige her.

TOP ATTRAKTIONER PÅ LOLLAND-FALSTER

Lolland-Falster byder på kæmpe savanner, krodilleeksperter, vilde gokarts, kæmpe indendørs vandland og mødet med Middelalderen hvor alt er som det var dengang. Oplevelserne er mange, det er jeres valg.

Lokale Smagsoplevelser

Lolland-Falsters muld er rig og afgrøderne der vokser heri er fantastiske. Der er mange små og store producenter, bønder og forarbejdere som eksperimenterer og skaber smagsoplevelser man sent vil glemme.

Naturparken helt tæt på

Naturpark Maribosøerne svøber Maribo ind i sine 50 km2 natursmukke omgivelser. Følg stien rundt om søen og bliv et med naturen.

Oplev dyrene tæt på

Se vilde dyr fra Afrika i øjnene i Knuthenborg Safaripark - mærk den varme pels på koen eller se og leg med geden hvis mælk giver de lækre oste på Knuthenlund. Dyr er sjove helt tæt på.

Del denne side