Maribo

Maribo ligger smukt placeret ved søerne midt i Naturparken, det er samtidig en moderne handelsby med en rig historie tilbage til 1400-tallets klostertid.
Den er desuden kendt for dens jazz festival samt udendørs kulturarrangementer i Hylddalen smukt beliggende i den smukke bøgeskov. 

 

Maribo - Domkirkebyen

Maribo ligger smukt ved en naturpark med den Store Domkirke på Søndersøs bred - naturparken udgør ca. 50 km2. 

Turbåden Anemonen

Turbåden har afgang lige ved Domkirken i Maribo og giver dig mulighed for at se den smukke naturpark fra søsiden. 

Events

Der foregår mange ting på Lolland-Falster, jazz festivaller, teaterforstillinger, revyer, rockkoncerter, fødevaremarkeder osv. Du kan følge med i alt hvad der sker lige her.

Oplevelser i naturen

Maribo ligger så smukt midt i en naturpark og det giver så mange muligheder for at være sammen med hinanden som familie. 
Oplev, lær og leg sammen. Se dyrene som boltre sig, de smukke søer og de grønne bøgetræer og mærk nærværet. 

Naturparken helt tæt på

Naturpark Maribosøerne svøber Maribo ind i sine 50 km2 natursmukke omgivelser. Følg stien rundt om søen og bliv et med naturen.

Oplev dyrene tæt på

Se vilde dyr fra Afrika i øjnene i Knuthenborg Safaripark - mærk den varme pels på koen eller se og leg med geden hvis mælk giver de lækre oste på Knuthenlund. Dyr er sjove helt tæt på.

Maribo - store og små oplevelser

Maribo indeholder masser af små og store oplevelser for dig og din familie. 
Markedsdage, små gallerier og museer, jazz og Frilandsmuseet samt det smukke Knuthenborg som ligger tæt på og ikke at forglemme Bandholm hvor du finder en af to ferskvandsbrønde i verden. 

Top Attraktioner Lolland-Falster

Lolland-Falster byder på kæmpe savanner, krodilleeksperter, vilde gokarts, kæmpe indendørs vandland og mødet med Middelalderen hvor alt er som det var dengang. Oplevelserne er mange, det er jeres valg.

Lokale Smagsoplevelser

Lolland-Falsters muld er rig og afgrøderne der vokser heri er fantastiske. Der er mange små og store producenter, bønder og forarbejdere som eksperimenterer og skaber smagsoplevelser man sent vil glemme.

Del denne side