Nykøbing Falster

Nykøbing Falster byder på noget for enhver smag for hele familien.
Byen ligger omgivet af smuk natur ved Guldborgsund og har flere attraktioner og seværdigheder også placeret indenfor gåafstand. 
Nykøbing F. Revyen har gjort byen Danmarkskendt og sælger hvert år flere og flere billetter.

 

Guldborgsund deler byen i to forbundet af Frederik den IX's bro og ligger smukt placeret med gamle stræder og nyt moderne byggeri. 

 

Kom helt tæt på Middelalderen 

Sjove oplevelser for børn & voksne

Nykøbing Falster byder på sjove oplevelser for familien, hvor man både kan opleve og lære samtidig. Oplevelserne ligger forholdsvist tæt på hinanden og man har muligheden for at se fortiden i øjnene, klappe dyrerne, mærke nærværet og være aktive sammen. 

Nykøbing F revyen 2014

Play Video

Aktiv ferie med børn

Lolland-Falster har masser at byde på og specielt i området omkring Marielyst og Nykøbing Falster, udfordr hinanden - der er nu også muligheden for at begive sig ud i en prøveflyvning eller et faldskærmsudspring. Der er lidt af det hele og ovenpå travle og aktive dage skal man sove og spise godt, også her har Nykøbing Falster noget at byde på.

Faldskærmsudspring, paint-ball, et slag squash eller hvad med at udford din familie i bowling, mulighederne er mange og det gælder blot om at gribe og spille bolden. 
 

Overnatningsmulighederne spænder vidt i den hyggelige købstad - du bestemmer selv.

Del denne side