Nykøbing Falster

Nykøbing Falster byder på noget for enhver smag for hele familien.
Byen ligger omgivet af smuk natur ved Guldborgsund og har flere attraktioner og seværdigheder også placeret indenfor gåafstand. 
Nykøbing F. Revyen har gjort byen Danmarkskendt og sælger hvert år flere og flere billetter.

 

Nykøbing F. - byen ved Guldborgsund

Guldborgsund deler byen i to forbundet af Frederik den IX's bro og ligger smukt placeret med gamle stræder og nyt moderne byggeri. 

 

Middelaldercentret

Kom helt tæt på Middelalderen 

Sjove oplevelser for børn & voksne

Nykøbing Falster byder på sjove oplevelser for familien, hvor man både kan opleve og lære samtidig. Oplevelserne ligger forholdsvist tæt på hinanden og man har muligheden for at se fortiden i øjnene, klappe dyrerne, mærke nærværet og være aktive sammen. 

Krokodille Zoo

Har du hilst på Sobek europas største krokodille, træleoparderne eller nogen af de andre eksotiske dyr i Krokodille Zoo ved Eskilstrup. Hvis ikke, så er der åbent i vinterferien og der venter dig en spændende oplevelse.

Play Video

Nykøbing F revyen 2014

Guldborgsund Zoo & Botanisk Have

Et skønt sted for hele familien i Nykøbing by. Her er legeplads, dyr og planter. Ren familie hygge.

Aktiv ferie med børn

Lolland-Falster har masser at byde på og specielt i området omkring Marielyst og Nykøbing Falster, udfordr hinanden - der er nu også muligheden for at begive sig ud i en prøveflyvning eller et faldskærmsudspring. Der er lidt af det hele og ovenpå travle og aktive dage skal man sove og spise godt, også her har Nykøbing Falster noget at byde på.

Aktiv Ferie

Faldskærmsudspring, paint-ball, et slag squash eller hvad med at udford din familie i bowling, mulighederne er mange og det gælder blot om at gribe og spille bolden. 
 

Overnat nær Nykøbing Falster

Overnatningsmulighederne spænder vidt i den hyggelige købstad - du bestemmer selv.

Del denne side