Velkommen til Lolland-Falster

Velkommen til Lolland-Falster stedet med masser af luft og plads, samt 600 kilometer kyststrækning. Her er de lokale venlige og glæder sig over at dele deres Lolland-Falster med dig. Her finder du overnatning for enhver: Marielyst, en af Danmarks store sommerhusområder. Velbesøgte hoteller samt 19 skønne campingpladser, hvoraf mange er lige i strandkanten. Højkvalitets Bed & Breakfast, der tilbyder den private oplevelse. Skønne havne, hvis du kommer med båd – for ikke at glemme vores mindre øer: Vejrø, Femø, Fejø og Askø-Lilleø.

På Lolland-Falster sætter de lokale pris på, at dele deres øer med turisterne. Vi er stolte af vores egn. Vi er et åbent samfund med det nære i fokus. Her vil du ikke blot finde de store flotte turistattraktioner, såsom Knuthenborg, Lalandia og Middelaldercentret. Lolland-Falster byder på et utal af særlige oplevelser. Du skal bare ud og finde dem. De er dog ikke mere hemmelige end at vi deler dem gerne med dig. Spørg en lokal og du vil altid blive sendt ud til deres favorit perle – for nogen er det kultur, for andre natur og for en helt tredje vil det være en af de lokale madoplevelser.

Overnatning på Lolland-Falster

Overnatning på Lolland-Falster

På Lolland-Falster har vi masser af skønne overnatningsmuligheder. Er du til hotel, sommerhus, Bed and Breakfast, campingplads eller badeland, så kan du finde det her. 

Hvad kan man Se og Gøre på Lolland-Falster

På Lolland-Falster er der mulighed for at slappe af, få sved på panden og komme på opdagelse i naturen. Der er fyldt med aktiviteter til alle, både på land, til vands og i luften.

Maribosøerne

Byer, øer og steder på Lolland-Falster

Besøg de mange charmerende byer på Lolland-Falster, tag på en endagstur til nogle af de omkringliggende øer og drag ud til de smukke kyststrækninger og idylliske skove.