Velkommen til Lolland-Falster

Tæt på 600 km kystlinje med rå kyst, havne og strande. Marielyst Strand, som er kåret som Danmarks bedste badestrand - eller modsat på Vestlolland, Hestehoved Strand, med Danmarks varmeste badevandstemperaturer og andenlængste badebro. Eller besøg Gedser Odde, Danmarks sydligste punkt. Eller sejl ud på Maribo Søerne med Anemonen eller på Nakskov Fjord med Postbåden, eller oplev øerne i Smålandshavet, Danmarks store frugthave. Besøg Knuthenborg Safaripark, Lalandia, Krokodille Zoo eller Middelaldercentret med familien. Der er også de lækre gallerier, de små hyggelige museer, Dodekalitten og den arkitektoniske perle Fuglsang Kunstmuseum.
Der er noget for enhver smag, men det vigtigste er, at her kan I være tæt på det hele, sammen. 

Der foregår mange ting på Lolland-Falster, jazz festivaller, teaterforstillinger, revyer, rockkoncerter, fødevaremarkeder osv. Du kan følge med i alt hvad der sker lige her.

Lolland-Falster's muld er helt specielt fed og skaber de ideelle rammer for frisk frugt og grønt - de mange producenter og gårdbutikker afspejler dette.
Smagen af Lolland-Falster er fantastisk - giv dig tid til at kigge forbi. 

Hyggeligt Bed & Breakfast placeret på Ny Kirstineberg Gods - fyldt med sjæl og herregårdsstemning. 

Lolland-Falster byder på unikke naturoplevelser, Nakskov Fjord og Naturpark Maribosøerne er i en særklasse. Men også den fantastiske skov Halskov Vænge på Nordfalster hvisker historier fra fortiden. 

Uanset hvilken overnatningsform du er til har Lolland-Falster noget at byde på. Her finder du alt fra luksuriøse feriehuse, over hyggelig og hjemmelig Bed & Breakfasts, til naturskønne lejrpladser i naturen. 

Der er masser af gode oplevelser på Lolland-Falster.