Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Velkommen til Lolland-Falster

Tæt på 600 km kystlinje med rå kyst, havne og strande. Marielyst Strand, som er kåret som Danmarks bedste badestrand - eller modsat på Vestlolland, Hestehoved Strand, med Danmarks varmeste badevandstemperaturer og andenlængste badebro. Eller besøg Gedser Odde, Danmarks sydligste punkt. Eller sejl ud på Maribo Søerne med Anemonen eller på Nakskov Fjord med Postbåden, eller oplev øerne i Smålandshavet, Danmarks store frugthave. Besøg Knuthenborg Safaripark, Lalandia, Krokodille Zoo eller Middelaldercentret med familien. Der er også de lækre gallerier, de små hyggelige museer, Dodekalitten og den arkitektoniske perle Fuglsang Kunstmuseum.
Der er noget for enhver smag, men det vigtigste er, at her kan I være tæt på det hele, sammen. 

Overnatning på Lolland-Falster

Overnatning på Lolland-Falster

På Lolland-Falster har vi masser af skønne overnatningsmuligheder. Er du til hotel, sommerhus, Bed and Breakfast, campingplads eller badeland, så kan du finde det her. 

Wellness og spa

Hvad kan man Se og Gøre på Lolland-Falster

På Lolland-Falster er der mulighed for at slappe af, få sved på panden og komme på opdagelse i naturen. Der er fyldt med aktiviteter til alle, både på land, til vands og i luften.

Maribosøerne

Byer, øer og steder på Lolland-Falster

Besøg de mange charmerende byer på Lolland-Falster, tag på en endagstur til nogle af de omkringliggende øer og drag ud til de smukke kyststrækninger og idylliske skove.