Det sker på Lolland-Falster

 

Hvad kan man Se og Gøre på Lolland-Falster

På Lolland-Falster er der mulighed for at slappe af, få sved på panden og komme på opdagelse i naturen. Der er fyldt med aktiviteter til alle, både på land, til vands og i luften.

Overnatning på Lolland-Falster

Book en overnatning på Lolland-Falster

På Lolland-Falster har vi masser af skønne overnatningsmuligheder. Er du til hotel, sommerhus, Bed and Breakfast, campingplads eller badeland, så kan du finde det her. 

Find overnatning & oplevelser

Ø-pas med information om de Danske øer

Med "Øpasset" får du information om de danske øer

"Øpasset" rummer oplysninger om danske øer, færgeruter, sejlafstande og sejl­tid, antal beboere og øens størrelse samt en QR-kode. Den kan du scanne med din mobil, så du får direkte adgang til øens hjemmeside med bl.a. tu­ristinformationer, eller du kan taste hjemmesideadressen ind. 

Sikkerhed på vandet

Sikkerhed og færdsel

For at få den bedst mulige og sikre oplevelse på Lolland-Falster, har vi samlet nogle nyttige råd til din færden i og ved vandet.

Velkommen til Lolland-Falster

Velkommen til Lolland-Falster stedet med masser af luft og plads, samt 600 kilometer kyststrækning. Her er de lokale venlige og glæder sig over at dele deres Lolland-Falster med dig. Her finder du overnatning for enhver: Marielyst, en af Danmarks store sommerhusområder. Velbesøgte hoteller samt 19 skønne campingpladser, hvoraf mange er lige i strandkanten. Højkvalitets Bed & Breakfast, der tilbyder den private oplevelse. Skønne havne, hvis du kommer med båd – for ikke at glemme vores mindre øer: Vejrø, Femø, Fejø og Askø-Lilleø.

På Lolland-Falster sætter de lokale pris på, at dele deres øer med turisterne. Vi er stolte af vores egn. Vi er et åbent samfund med det nære i fokus. Her vil du ikke blot finde de store flotte turistattraktioner, såsom Knuthenborg, Lalandia og Middelaldercentret. Lolland-Falster byder på et utal af særlige oplevelser. Du skal bare ud og finde dem. De er dog ikke mere hemmelige end at vi deler dem gerne med dig. Spørg en lokal og du vil altid blive sendt ud til deres favorit perle – for nogen er det kultur, for andre natur og for en helt tredje vil det være en af de lokale madoplevelser.