Dagsture på Falster

Falster har en fantastisk blanding af skøn natur, gamle byer, flotte bygninger og dejlige attraktioner. Derfor er Falster et perfekt sted at tage hen på cykelferie. Se i øvrigt også vores cykelruter på Lolland.

Dagsture på Lolland

Lolland er oplagt til cykelferie for børnefamilier, da øen er så flad. Vi har udvalgt de bedste cykelruter på hele Lolland, hvor man kommer rundt og ser en masse flotte byer, bygninger, attraktioner og meget mere. Se i øvrigt også vores cykelruter på Falster.

Cykelruten København - Berlin

Det kræver selvfølgelig en smule træning, at begive sig ud på over 600 kilometer på cykel. Men med en opdeling på 15 etaper og en ferie på 14 dage svarer det til 40-45 kilometer om dagen i gennemsnit, og så er ruten pludselig ikke så uoverskuelig længere. 

Turbeskrivelse: Sundruten

Sundruten 44 km

Turen kan påbegyndes et hvilket som helst sted, men er her beskrevet med udgangspunkt i Slotsbryggen, Nykøbing Falster.

Turbeskrivelse: I skovens grønne stilhed

I skovens grønne stilhed 29 km / 11,5 km

Turen kan påbegyndes et hvilket som helst sted, men er her beskrevet med udgangspunkt i Slotsbryggen i Nykøbing Falster. Er du i følgeskab med børn, kan den korte tur på 11,5 km anbefales med et stop i Guldborgsund Zoo. Der er ingen forplejning udover i Nykøbing Falster, så tag madpakken med!

Turbeskrivelse: Fra kyst til kyst

Fra kyst til kyst - 39 km / 31 km

Turen kan påbegyndes et hvilket som helst sted, men er her beskrevet med udgangspunkt i Turistinformationen på Marielyst (1). De er også leveringsdygtige i udlejningscykler, der kan føre jer rundt på panoramaruten. Kør ad Marielyst Strandvej indtil Stouby Tværvej - hen på sommeren er vejkanten prydet med solsikker!

Panorama-cykelrute 417: Marielyst

Sjov i pedalerne 18 km / 24 km

Turen kan påbegyndes et hvilket som helst sted, men er her beskrevet med udgangspunkt i Turistinformationen på Marielyst. Spisestederne finder I ved Marielyst, men der er mulighed for at tanke op undervejs hos købmænd i Væggerløse og Marrebæk.

Overnatning langs ruten Kyst til kyst

Kyst til kyst-cykelruten går fra Nykøbing F. til Marielyst og har flotte naturområder. Der er en del overnatningssteder langs ruten, og dem har vi samlet her.

Overnatning langs Sundruten

Sundruten er en skøn cykelrute ved Guldborgsund. Der er masser af overnatningssteder langs ruten. Se også gerne de andre cykelruter på Lolland-Falster.

Cykeludlejning på Lolland-Falster

Der er gode grunde til at leje en cykel på Lolland-Falster. På Lolland-Falster er der nemlig en masse fantastiske cykelruter for hele familien, som er designet til at være endagsture i den flotte natur.

Madpakkesteder

Pak madkurven og oplev Lolland-Falsters dejlige natur på land, til vands og i luften. De mange skove, strandene, sunde, bælter og søer byder på unikke naturoplevelser - alt sammen næsten lige udenfor døren eller teltdugen.

Madpakken smager bare bedrer i den friske luft, og vi har samlet en liste over 13 gode steder at få det meste ud af den:

Oplevelser i naturen omkring Nakskov

Lystfiskeri

Vestlolland byder på nogle af de bedste fiskesteder - og mange steder sejles der ud og fiskes i Smålandshavet. 
Onsevig ligger også havn til DM i Fladfiskeri i september måneder. Se de bedste fiskesteder her 

Nakskov Fjord

Nakskov Indrefjord

Cykelruter på Falster

Der er et væld af muligheder for at få motion under ferien, lige rundt om hjørnet venter der ca. 600 km cykelruter fordelt på 11 herlige ruter. 
De ligger allesammen i skøn natur og uden for meget trafik, perfekte at tage børnene med.
Husk I kan leje cykler i nærområdet.

Lej din cykel

Det er muligt at leje cykler på Marielyst - her er udvalgte steder.