EU-projekt

Vækstforløb for flere turister til Sjælland og øerne

Visit Lolland-Falster, Destination Sjælland og Destination SydkystDanmark søger turismevirksomheder til vækstforløb under EU’s Regionalfond.

Som deltager i projektet vil jeres virksomhed få et skræddersyet og individuelt vækstforløb, hvor I sammen med eksterne konsulenter og forretningsudviklere fra Erhvervshus Sjælland udarbejder en vækstplan for, hvordan I øger jeres indtjening.

I får mulighed for bl.a. at udvikle nye produkter, oplevelser og målrettede serviceydelser samt skabe automatisering og digitalisering af forretningsprocesser, der vil øge jeres effektivitet og overskud. I løbet af vækstforløbet vil det også være muligt, at teste nye produkter, serviceydelser og andre idéer af over for jeres målgrupper. Testforløb vil blive foretaget i et samarbejde med Zealand Erhvervsakademi. Derudover er projektet en god mulighed for at få viden om turisme-trends, -data, -værktøjer samt for at etablere netværk.

Hvad får din virksomhed ud af at deltage?

Din virksomhed får sammen med kompetente rådgivere et 1:1 vækstforløb, hvor der identificeres udviklingsmuligheder, der vil styrke jeres forretningsgrundlag og stille jer stærkere i kampen om turisterne. I vil få et digitalt løft samt en individuel, konkret og handlingsorienteret vækstplan.

Hvem kan deltage?

Små og mellemstore virksomheder (SMV) på Sjælland og øerne inden for turismeerhvervet, som er vækstparate i forhold til at arbejde med at udvikle og forbedre fysiske-, digitale-, service- og/eller produkt- og oplevelsesmæssige tiltag, herunder at arbejde med kundesegmentering. Endelig skal virksomheden have et tydeligt skalerbart potentiale især i forhold til at øge antallet af tyske turister uden for højsæson.

I skal som virksomhed vise, at I har investeringskapacitet, er motiveret, er åbne overfor digitalisering, og har tyske feriegæster uden for højsæsonen som primær målgruppe og gerne internationale turister i hovedstaden samt ferie- og erhvervsturister fra København som sekundær målgruppe.

Processen

Hvis I ønsker at deltage i vækstforløbet, vil I få besøg af en forretningsudvikler fra Erhvervshus Sjælland samt en konsulent fra ét af destinationsselskaberne, som vil kortlægge jeres vækstpotentiale og undersøge, hvilket vækstforløb vi kan opstille for jeres virksomhed

Betingelser for deltagelse

  • Du skal betale et gebyr på 2.000 kr. ved opstart af et vækstforløb.
  • Du og din virksomhed skal selv engagere jer i forløbet ved at investere mindst 50 timer i vækstforløbet.
  • Din virksomhed skal efter vækstforløbet dokumentere, at der er udarbejdet en vækstplan efter en særlig udarbejdet skabelon, som programmet stiller til rådighed.
  • Du kan dokumentere, at din virksomhed er en SMV.
Torben Djurhuus Mortensen

Projektleder

tdm@visitlf.dk

Direkte:+45 5185 1868

Zealand

 

VisitDenmark

 

Visit Lolland-Falster

 

Sydkyst Danmark

 

Dansk Kyst og Naturturisme

 

Wonderful Copenhagen

 

Erhvervshus Sjælland

 

Destination Sjælland