Lystfiskerguiden

Lolland-Falsters Lysftfiskerguide er blevet produceret i 2014 og kommet i en opdateret version i 2015, og er din oversigt over fiskemuligheder på hele Lolland-Falster.

Cykelruten København - Berlin

Det kræver selvfølgelig en smule træning, at begive sig ud på over 600 kilometer på cykel. Men med en opdeling på 15 etaper og en ferie på 14 dage svarer det til 40-45 kilometer om dagen i gennemsnit, og så er ruten pludselig ikke så uoverskuelig længere. 

Nordfalster bugner af naturoplevelser

Nordfalster er et område med meget smuk natur - skovene er velbevarede og her kan blandt andet også findes Danmarks Største Træ i Corselitze skoven. 

Hvis man tager ud mod øst finder man Halskov Vænge i skoven her kan man finde 6 stendysser samt 72 gravhøje - hvilket må siges at være en meget høj koncentration. 

Femø - smuk natur og skøn jazz

Turen til Femø foregår med færgen Femøsund fra Kragenæs på Lolland. Undervejs kan du nyde en pragtfuld udsigt over Fejø, Askø og Lilleø, dertil et rigt fugleliv. Hvis du er heldig bliver færgen måske fulgt på vej af et par legesyge marsvin. Turen fra Kragenæs til Femø tager 50 minutter og hvis du skal have bilen med over, er det vigtigt at du husker, at reservere plads på færgen.

Nakskov Fjord

Nakskov Indrefjord

Fejø

Fejø ligger som en svøbt perle i Smålandshavet blot 15 minutter fra NordLollands kyst, den lille færge M/F Christine stævner ud fra Kragenæs fra tidlig morgen til sen aften . Øen er idyllisk og kendt for sin most og æbler og sine venlige og imødekommende beboere, der bor cirka 650 beboere på øen som har landsbyerne, Østerby og Vesterby.

Nysted Havn

Nysted Havn

Havnen i Nysted er byens hjerte. Herfra pulserer livet ud, og man befinder sig lige midt i både byen og naturen. Nysted havn ligger i bunden af Nysted Nor, med smuk udsigt ud over Femern Bælt og Havmøllerne på Rødsand, samt udsigt til den smukke gamle købstad og Ålholm Slot. 

Fiskesteder på Sydfalster

På Sydfalster er der masser af gode fiskesteder - både i sø, fra strand og kutter.

Cykelruter på Falster

Der er et væld af muligheder for at få motion under ferien, lige rundt om hjørnet venter der ca. 600 km cykelruter fordelt på 11 herlige ruter. 
De ligger allesammen i skøn natur og uden for meget trafik, perfekte at tage børnene med.
Husk I kan leje cykler i nærområdet.