Nykøbing F. - byen ved Guldborgsund

Nykøbing Falster har et meget aktivt forenings- og kulturliv. Der er masser, man kan tage sig til og se på - ungdommen er også godt repræsenteret.

 

Nykøbing F. Revyen & Teater

Revyen har holdt 100 års jubilæum og er blevet et vartegn for byen. Revyen er under den kyndige Flemming Krølls vinger. Revyen er rost af anmeldere og velbesøgt både af folk fra nær og fjern.
Revyen strækker sig henover sommerferieperioden, og billetsalget til 2017 er allerede i fuldt sving. Revyen foregår på dansk. Du kan se mere om revyen på deres hjemmeside.

Teateret tilbyder både koncerter, teater, opera og børneteater på utrolig højt plan. Du kan altid finde et opdateret program på teatrets hjemmeside.

 

Nykøbing Falster Sommeronsdage

Hver torsdag i perioden 28. juni til 2. august (begge dage inklusiv) er byens butikker åbne helt til kl. 21.00 - og hver onsdag byder på nye oplevelser. 

Tag et kig i vores kalender og se, hvad der sker på de forskellige onsdage. Du kan også altid følge med på byens egen Facebook-side.

 

Nordisk Film Biografer Nykøbing Falster 

Nykøbing Falsters biograf ligger ned til Slotsbryggen i et smukt maritimt miljø. Biografen er altid på forkant med begivenhederne, og viser ikke blot film.
Kig ind på biografens hjemmeside og se de nyeste film på programmet.

Del denne side

Vidste du!

At Nykøbing Falster husede Nykøbing Slot - ruinen herfra kan findes på Slotsbryggen ved siden af Nykøbing F. Bio. 
Samt er mange af herregårdene på Lolland-Falster bygget af stenene fra slottet.