Oplevelser i naturen omkring Nakskov

Lystfiskeri

Vestlolland byder på nogle af de bedste fiskesteder - og mange steder sejles der ud og fiskes i Smålandshavet. 
Onsevig ligger også havn til DM i Fladfiskeri i september måneder. Se de bedste fiskesteder her 

Cykl på diget 

Det er helt specielt at kunne cykle på diget med vandet på sin ene side hele vejen fra Nakskov til Rødby - det er muligt at stoppe og få en is på nogle af de hyggelige steder undervejs og nyde de smukke havvindmøller i horisonten.
En anden mulighed er at tage cyklen med Postbåden ud i fjorden og blive sat af og cykle den smukke vej tilbage fra Albuen tange til Nakskov by, her kan man virkelig være aktiv med sin familie eller sig selv.

Spil golf

Spil golf på den fantastiske bane ved Halsted Kloster, en rigtig naturbane i smukke omgivelser. Der er også mulighed for at gøre et godt kup i Golfkampagnen - læs mere om tilbuddet her.

Lækkert badevand

Vandet er noget af det varmeste i Danmark i hvert fald i Nakskov Fjord, her er de børnevenlige strande et absolut højdepunkt. 
Hestehoved Strand har desuden den næstlængste badebro i Danmark som fører dig ud i fjorden 97 meter førend du kan hoppe i bølgen blå. 

Del denne side

Vidste du!

Lolland har noget af den rigeste muld, derfor gror fødevarer og specielt vin godt i denne jord. Naturen er storslået og ikke så fladt som man tror, men netop det overvejende flade landskab gør det ideelt til cykelferie og vandreture.