Se og Gøre

Der er ingen ende på dine muligheder for nye oplevelser, afslapning og fysiske udfordringer på Lolland-Falster. Langs den ca. 600 km. lange kystlinje kan du dyrke alle former for vandsportaktivitet som f.eks. kajak, kano, fiskeri, windsurfing, og du kan vandre, cykle, ride, løbe i skovene, langs markerne eller på nogle af Danmarks bedste badesande. Inde i landet finder du mange natur- og forlystelsesparker, og der er rig mulighed for at komme på golfophold og besøge nogle af de mange golfbaner på Lolland-Falster.
Oplevelserne står i kø, dit største problem bliver at vælge ud, for hvad angår kultur og forlystelser er Lolland-Falster et selvforsynende ørige.
For dig der gerne vil slappe af i fred og ro og mærke livet i hvilepuls, kan Lolland-Falster også levere en blød landing fra hverdagens travlhed.

Det sker på Lolland-Falster

 

Det sker i efteråret på Lolland-Falster

Lolland-Falster byder på en masse begivenheder, der kun bliver afholdt i efterårsferien. Måske der er noget for dig og din familie? Klik her for at se hvilke arrangementer, der bliver afholdt i efterårsferien.

Play Video

Cykling

Play Video

Fiskeri

På Lolland-Falster finder du et stort udvalg af fiskeoplevelser, hvad end du er til havfiskeri, Put & Take eller kystfiskeri!

Play Video

På Vandet

2 mænd kommer løbende til Knuthenborg Safari Triatlon

Løb og Marathon

Masser af løbeoplevelser på Sydhavsøerne

Falster Golfklub baghullerne

Golfophold på Lolland-Falster

På Lolland-Falster finder du 5 golfbaner, som hver især har deres helt særlige charme og udfordring for golfspilleren. Uanset hvor på de 2 øer du ønsker at bo, kan du finde gode tilbud på golfophold her.

Play Video

Vandring

Susanne Hovmand Simonsen

Turforslag - "Mit hemmelige sted"

Har du brug for inspiration til en dagsudflugt, så kig her. Lolland-Falstringerne fortæller om deres yndlingssteder. Læs mere her....

Koncertoplevelser på Lolland-Falster

Koncerter på Lolland-Falster i 2017

Der er mange live koncerter rundt omkring på Lolland-Falster. Læs mere og find ud af hvornår den næste kunstner kommer til egnen.

Hesteoplevelser

Hele året er der mulighed for fantastiske heste oplevelser på hele Lolland-Falster. Hestens væsen er ren natur i sig selv - og en oplevelse med den varer livet ud. 

Zoo og Safaripark

Zoologiske Haver og Dyreparker

På Lolland-Falster er der gode muligheder for at opleve storslåede parker og haver. Og i Knuthenborg Safaripark finder du et af landets største udvalg af eksotiske dyrearter.