Turforslag - "Mit hemmelige sted"

Lolland-Falster dækker et geografisk stort område. Der findes så mange skønne steder, men som turist kan du hurtigt køre langt og forgæves for de sjove oplevelser. De oplevelser som de lokale kender alt for godt og hvor de elsker at tage deres venner, familie og gæster til når de får besøg. Vi har fået nogen af de lokale til at fortælle om "Deres hemmelige sted" og dermed dele det med dig. Har du brug for inspiration til en hel eller halv dags udflugt, så klik dig rundt på siden her og lad dig inspirere. Turene er meget forskellige og nogen er en sammensætning af flere forskellige steder afhængig af dit humør og hvad du har af interesser og formål med dagen.

God fornøjelse på opdagelse i vores Lolland-Falster.

Linnéa Treschow i Norge på spejdertur

Naturelskeren - Linnéa Treschow

Linnéa Treschow er tilflytter og elsker Lolland-Falster med alt den skønne anderledes natur fra det Norge hun har forladt.

Emma Aastrand Jørgensen

OL sølvvinder Emma Aastrand Jørgensen

En hyggelig familietur sammensat af vores super kajakroer. Her er både inkorporeret oplevelse, natur og lidt lækkert at spise i Emma's lokal område.

Glaspuster Line Boye Jacobsen

Glaspusteren Line Boye Jacobsen

Line har travlt hele sommeren med åbent værksted og alligevel bliver der tid til lidt korte ture med familie og venner med udgangspunkt i det sydlige Falster.

Kunsternerisk leder af Lys over Lolland

Kunstnerisk leder Susanne Grue Jørgensen

Susanne er en af områdets kunst- og kulturelskere. Hun bruger hele året på at forberede Lys over Lolland og turen bærer præg af hendes lidenskab for kunst.

Æbleskuden fra Fejø

Fejbatten Else Dürr

Else er vild med Fejø og har naturligvis sammensat en tur, der tager udgangspunkt i Fejøs herligheder - endnu en anledning til at få et stempel i ø-passet.

Susanne Hovmand Simonsen

Økolog Susanne Hovmand Simonsen

Susanne har lavet en dejlig tur med både ø-hop, kultur og gårdbesøg. Udnyt at du her skal med færgen til en af de danske småøer og få et stempel i ø-passet.

Bychef i Nakskov Niels Halm

Bychef Niels Halm

Selvom Niels udgangspunkt arbejdsmæssigt er Nakskov, så starter denne tur fra Maribo. Lolland-Falsters domkirke by med masser af skønne gader og stræder.

Inge-Lise Bisted

Femø-boeren Inge-Lise Bisted

Inge-Lise bor på Femø og har taget udgangspunkt i sin elskede ø. Her kan du læse om alle de små hyggelige steder på øen, som er et besøg værd.

Vestas HR-Chef Nina Stærke

Vestas HR-Chef Nina Stærke

Nina bor lige ned til fjorden i Nakskov og er en entusiastisk sejler. Her finder du nogen af hendes favoritter.

Campingfar Henrik Søby, Nysted Strand Camping

Campingfar - Henrik Søby

Med udgangspunkt i Nysted tager Henrik os med ud på en hyggelig cykeltur, som naturligvis også kan gøres i bil. Her er både strand, natur og lidt godt med hjem til aftensmaden.

Birgit Bjerre på cykeltur på Lolland-Falster

Cykelentusiasten Birgit Bjerre

Når man siger Birgit Bjerre, så siger man også cykling. Så find cyklen frem og lad Birgit føre dig ud på Sundruten.

Museumsdirektør for Museum Lolland-Falster Ulla Schaltz

Museumsdirektør Ulla Schaltz

Ulla er historiker og har helt klart disse briller her. Så trænger du til en opdatering af Lolland-Falsters historiske fortælling, så tag med på tur med Ulla.