Panoramaruter

Panoramaruterne på Lolland-Falster er udviklet i forbindelse med København - Berlin ruten, og er naturskønne ruter, fyldt med oplevelser. Her bestemmer du helt selv tempoet, og selv om ruterne er tænkt som dagsture kan du vælge at overnatte undervejs og få endnu mere ud af rutens attraktioner. 

Panoramaruterne på Lolland-Falster

Af de 10 nyudviklede Panoramaruter er 4 placeret på Falster. Panoramaruterne er en dejlig kombination af fysisk aktivitet, smukke landskaber og oplevelser fyldt med nærkontakt - både til familien og dig selv.  Hop op på cyklen og nyd de små oplevelser der giver Panoramaruternes slogan mening - "Life seems bigger on a bike"

Sjov i pedalerne

I skovens grønne stilhed

Sundruten

Fra kyst til kyst

Østdanmark fra cykelsadlen

Cykeludlejning på Lolland-Falster

Sjov i pedalerne

Cykelruten 'Sjov i pedalerne' handler om at have det sjovt. 

Det er en tur, hvor børn og voksne legebørn udfordres af fart, flodstorm og flyveture. Den 18 km lange cykelrute tager jer gennem mindre landsbyer, forbi pumpestationen, go-kart-banen og de fedeste legepladser.

Hent ruten som pdf.

I skovens grønne stilhed

Denne cykelrute tager dig dybt ind i skoven og langt tilbage i tiden. Du cykler tværs igennem 3 af Midtfalsters skove med duften af skovbund og graner i næsen og til lyden af svajende bøgekroner. Tegn fra vores historie dukker op undervejs på cykelruten hvor du både kommer forbi gravhøje, voldanlæg og et tingsted.

Hent ruten som pdf.

Overnat nær Nykøbing Falster

Overnatningsmulighederne spænder vidt i den hyggelige købstad - du bestemmer selv.

Sundruten

Hvis der fandtes en konkurrence for de smukkeste cykelture i Danmark, ville Sundruten være en af finalisterne. Cykelruten rundt om Guldborgsund løber gennem bøgeskove, landsbyer og herregårdenes landskaber - for det meste med et kig til sundet.

Hent ruten som pdf.

Fra kyst til kyst

Kyst til Kyst-cykelruten giver dig de bedste udsyn over Falsters to kyster. Mellem kysterne kommer du tæt på landsbylivets fredsommelighed. I den gamle købstad Nykøbing Falster kan du nyde din frokost – ligesom den russiske Czar Peter den Store gjorde det tilbage i 1716.

Hent ruten som pdf

Del denne side