Vinterferie på Lolland-Falster 2017

Vinterferien på Lolland-Falster er rig på spændende aktiviteter, både inden- og udendørs. Herunder er samlet en liste nogle af de mange arrangementer og aktiviteter i vinterferien.

Foredrag: "Radioen, DR og mig"

www.fof.dk | 6. februar kl. 09.30

Monica Krog - Meyer har tilbragt hele sit voksenliv i medierne, og er for mange indbegrebet af DR. Hun har været en elsket studievært i alle årene, med god kontakt til lytterne, og ofte i blandingen musik og nyheder. I foredraget, fortæller hun om sin spændende karriere og den store udvikling, der er sket i radioudsendelser.

Foredrag: "Så tal dog pænt for helvede"

www.guldbib.dk | 6. februar kl. 19.00

Få gode råd og værktøjer til, hvordan du styrker kommunikationen med børn og unge. Entré 80,- kr.

Øv dig til skisæsonen 2017 i Lalandia

www.lalandia.dk | 6. februar - 5. marts

På skibakkerne i Lalandia kan hele familien øve sig til vinterens skiferie og efterfølgende tage en dejlig varm dukkert i bølgerne i Aquadome.

Foredrag: Kreativitet, ideer og inspiration – hvad er det, og hvor kommer den fra?

www.hojskolenmarielyst.dk | 7. februar kl. 19.30

Foredrag v. Henrik Skorá: Det, at man ind imellem bliver inspireret, er det drivende for os i alle livets sammenhænge. Entré 80,- kr. inklusive kaffe og kage, billetter kan også købes ved indgangen.

Vals i Nykøbing F. Teater

www.billetten.dk | 7. februar kl. 19.30

Vals er dobbeltforestillingens titel og samtidig navnet på aftenens første værk af den spanske multikunstner og koreograf Marcus Morau.

Vinterferie i ZOO

www.guldborgsundzoo.dk | 11. - 16. februar kl. 10.00 - 16.00

Guldborgsund Zoo holder åbent i vinterferien og har en masse hyggelige arrangementer. Der er mulighed for at få varmen ved bålet, se film eller fodring af dyr - og meget mere. 

Golf & Fun Park

www.golffunpark.dk | 11. - 19. februar kl. 11.00 - 16.00

Golf & Fun Park holder åbent i vinterferien. Der er åbent for at prøve at køre på Segway, spille minigolf og fodboldgolf. Der tages forbehold for ændringer i tilfælde af meget sne.

Dining Week

www.diningweek.dk | 12. - 19. februar

Igen i år afholdes der Dining Week i hele Danmark. I hele uge 7 tilbyder en række restauranter lækker og billig 3-retters menu af gode lokale råvarer.

Maribo Miniby

www.maribominiby.dk | 13. - 16. februar

Oplev Minibyen i Maribo - ca 60 små som store flotte kulturelle bygningsværker kan ses i det udstillede købstadsmiljø fra tiden 1850 til 1900. Alle husene er bygget i forholdet 1:10 i de rigtige materialer, minimursten, tegl, egetræsbindingsværk m.m. og viser byen indenfor de gamle Acciseboder.

Viggo Kampmanns storhed og fald

www.hojskolenmarielyst.dk | 14. februar kl. 19.30

Journalisten og forfatteren Poul Smidt fortæller med udgangspunkt i sin nye biografi om den modige modstandsmand, kloge finansminister og ustyrlige statsminister - 1960-1962 - og trækker nogle tråde fra politik dengang til nu. Entré 50,- kr.

Børnenes Restaurant

www.sakskobingmadhus.dk | 16. februar kl. 10.00 - 19.30

I vinterferien kan børn i alderen 8-14 år lære hvordan de tilbereder en skøn treretters middag i godt og hyggeligt selskab af  kok og underviser Rasmus Elver Rasmussen, indehaver af Oreby Kro.

Cirkus Baldoni i Nykøbing F. Teater

www.vildmedtrylleri.dk | 16. februar kl. 18.00

Hvis du vil opleve trylleri og magi fra første række skal du tage ind og se Cirkus Baldonis show på denne næstsidste dag i deres turné. Det skal nok blive fortryllende.

Mads Langer i Nykøbing F. Teater

www.ticketmaster.dk | 16. februar kl. 20.00

Mads Langer drager til foråret 2017 på solo tour. Alene på scenen med sine guitarer og flygel. Her fortolker sine sange fra sit nye album Reckless Twin og fra hele sit store sang katalog.

Fastelavn er mit navn...

www.place2book.com | 20. februar kl. 18.00 - 20.00

Kom med til en hyggelig eftermiddag, hvor du bl.a. kan lave fastelavnsmasker og det flotteste fastelavnsris med pynt og godter. Du kan også få gode ideer til, hvad du skal være til fastelavn. Vi slutter af med en fastelavnsbolle og lidt at drikke. Arrangementet for er børn fra 5 år og op. Du kan booke din gratis billet fra mandag den 6. februar kl.10.00.

Musikalsk legestue

Tilmelding: 23 20 83 06 | 23. februar kl. 18.00

Mulighed for at deltage i musikalsk legestue – torsdag, den 23. februar – spisning kl. 18 til kr. 90,- (tilmelding er nødvendig – 23 20 83 06) og efterfølgende musik i den Musikalske legestue, som rummer alle aldre og musiktilgang. Folk med instrument er velkommen til spil-sammen, og folk, som vil synge eller bare hygge er velkommen.

Madlavning over åben ild

Tilmelding: 23 20 83 06 | 24. februar

Mulighed for at deltage i primitiv madlavning over åben ild fredag, den 24. februar. Tilmelding påkrævet 2 dage forinden på mobil: 23 20 83 06. Ved tilmelding aftales nærmere for dagen. (pris omkring kr. 100,- pr. deltager). 

Fastelavn på Falsters Minder

www.aabne-samlinger.dk | 26. februar kl. 10.00 - 12.00

Vi laver fastelavnsris og masker indendørs, og slår katten af tønden udenfor i gårdhaven. Lav ris og masker kl. 10-12, og slå katten af tønden kl. 12. Dagens kattekonge og kattedronning kåres ca. kl. 12.50. Pris: 30,-

Far' på færde - med lattergaranti

www.billetten.dk | 27. februar kl. 19.30

Hos sølvbryllupsparret Inger og Jørgen er græsplænen nyklippet, bilen nypudset og servietterne nystrøgne; men ægteskabet er efterhånden blevet ren rutine.Livet går sin skæve gang, lige indtil parret får et noget uventet besøg af Jørgens unge elskerinde Hanne, som har besluttet sig for at gøre en ende på sin hemmelige affære med Jørgen.

Koncert med Fanefjord Kammerkor

www.nyk-f-kirke.dk | 28. februar kl. 19.00

Fanefjord Kammerkor, et vokalensemble på 9 sangere, som har sat sig den særlige opgave for at opføre Duke Ellingtons ”Sacred Concert” a cappella, dvs. uden musikledsagelse. Det bemærkelsesværdige består i, at dette værk traditionelt opføres af kor ledsaget af fuldt big band.

Politisk islam: Er islamismen en trussel for de vestlige demokratier?

www.hojskolenmarielyst.dk | 28. februar kl. 19.30

Sherin Khankan er forfatter og cand.mag. i religionssociolog og filosofi med speciale i islamisk aktivisme og sufisme. Der er mulighed for at stille spørgsmål og debattere med foredragsholderen. Entré 100,- kr.

Del denne side