Gå til indhold
Dodekalitten 10 sten efterår

Dodekalitten - et monument, der forener fortid og fremtid

Foto: Pajor © Thomas Plesner Birch Kadziola

Sydhavsøernes absolutte highlights

Der er meget at vælge imellem, når turen går til Sydhavsøerne, og ved du ikke, hvor du skal begynde, så følg vores guide til områdets smukkeste natur, største attraktioner, hyggeligste byer, bedste fødevareoplevelser og de mest storslåede herregårde. For du skulle jo nødigt gå glip af noget!

De største naturoplevelser

Tag endelig for jer af Sydhavsøernes storslåede natur, for der er nok af den! Fx har vi mere end 600 km kyst, utallige strande - blandt andet den helt suveræne Marielyst Strand - en perlerække af charmerende småøer og ikke mindst de to unikke naturparker Nakskov Fjord og Maribosøerne med uanede muligheder for vandring og cykelture.

Tiger i Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg

Strand med mor og baby

Marielyst

Lalandia piger i Aquadome

Lalandia

Krokodille i vand

Krokodille Zoo

Lolland-Falsters stemningsfulde købstæder

Lolland-Falsters charmerende købstæder er en rejse værd i sig selv. Oplev fx den gamle domkirkeby Maribo, hvor gammelt og nyt forenes på bedste vis, shop løs i Nykøbing Falster, tag på slentretur i Nakskovs hyggelige småstræder eller besøg Sakskøbing og nyd byens smukke beliggenhed ved bunden af Sakskøbing Fjord.

Smag på Jordens bedste fødevarer

Sydhavsøernes gunstige klima og fede muld er noget, du kan smage, når du sætter tænderne i vores lokalt producerede fødevarer. Her er saftige æbler fra Fejø, prisbelønnet øl, kirsebærvin i verdensklasse og mange andre lækkerier. Derfor taler vi med stolthed om Jordens bedste fødevarer fra Lolland-Falster.

Del dine øjeblikke: