jegholderferiepaalf Børn på bænk

Foto:Visit Lolland-Falster

Velkommen til #JegholderferiepåLollandFalster

JegholderferiepåLollandFalster-kampagnen er et lokalt initiativ, som har til formål at skabe engagement og aktivitet på hele Lolland-Falster, og få herboende til at gå på opdagelse og være turister i eget område - men også i den anden ende af Lolland-Falster!

Vi alle sammen gøre opmærksom på, hvad der er af fantastiske seværdigheder i vores nærområde, så vi tiltrækker gæster fra nært og fjernt til at besøge vores yndlingssteder. Det gavner vores yndlingsrestaurant, -butik, -seværdighed m.m. og det sikrer, at det lokale erhvervsliv får et løft efter Covid19-krisen.

Lolland-Falster har et kæmpe potentiale for at kunne danne rammerne om en fantastisk sommerferie - og det skal vi alle sammen fortælle om!

JegholderferiepåLollandFalster-kampagnen igangsættes fra medio uge 26, og vil køre hele sommeren igennem. Hold øje på Facebook og Instagram, radio og nyheder – hvor vi vil vise og fortælle en masse om vores skønne landsdel.

jegholderferiepaalf Mine yndlingssteder

Foto:Visit Lolland-Falster

Vi vil derfor gerne nominere dig!

Deltag i JegholderferiepåLollandFalster-kampagnens online nominering på Facebook og støt op om dit nærområde.

Alt du skal gøre er at skrive et opslag på Facebook, hvor du lister dine 3 yndlingssteder i dit nærområde på Lolland-Falster – og herefter nominerer en ny person til at gøre det samme!

Se mere om kampagnen på JegholderferiepåLollandFalsters Facebook-side her!

Tak for din støtte – sammen står vi stærkere!

jegholderferiepaalf LF hjerte

Foto:Visit Lolland-Falster

Del dine øjeblikke: