Gå til indhold
Hestehoved
Hestehoved

Lolland-Falsters landskaber

Foto:Torfi&/
Sommerdrømme i

Kom sydpå og mærk roen sænke sig. Smag dig gennem rig gastronomi og rene råvarer og overnat under åben himmel. Lolland-Falsters fantastiske landskaber står i sommerens fineste farver.

Kom ned. Livet har sødme mod syd--.

Eventyret starter her

Naturpark Nakskov Fjord

Unikke naturoplevelser

To naturparker og 600 km kyst med Danmarks sydligste punkt. Sydhavsøerne er fyldt med muligheder på cykel, til fods eller på vandet.

/ Hvide sandstrande og diger
/ Naturparker og fugleliv
/ Cykelruter i vandkanten

asdf

Aktiv ferie

Er du til outdoor oplevelser, er her uendelige muligheder for at komme ud i naturen til lands, til vands og i luften.

/ Vandsport
/ Cykling
/ Vandring

Familie cykler sommer

cykelferie

Det flade og kystrige landskab gør Lolland-Falster til en perfekt cykeldestination. Prøv kræfter med masser af mountainbikespor, Østersøruten og cykling på diget.

Event kalenderSe mere

Bliv inspireret

Dodekalitten

dodekalitten

Et helt unikt kunstværk og monument toner frem i det lollandske landskab. Enorme, prægtige stenskulpturer kombineret med musik afstemt efter årstiden giver en enestående og nærmest magisk oplevelse.

KVA-keramik

Kunst & Kultur

Oplev moderne kunst på Fuglsang Herregård og det enorme kunstværk Dodekalitten. Besøg Maribo Domkirke, øernes utallige herregårde, slotte og kirker, eller måske de mange små gallerier og arbejdende værksteder.

Fortidsminder

Fortidsminder

I Halskov Vænge kan du gå på opdagelse i én af landets fineste fortidsmindeskove, hvor stendysser fra bondestenalderen og gravhøje fra bronzealderen ligger side om side med gamle egetræer og oldtidsmarker.

Highlights på Lolland-FalsterSe mere

Lolland Falster

Spis og sov godt

Lokale fødevarer

Lokale råvarer

Glæd dig til at bide i et sprødt æble fra Fejø, en biodynamisk gulerod eller til at smage en kølig stout, der er kåret som Europas bedste.

/ Gårdbutikker
/ Bryggerier & vinerier
/ Lokale råvarer

Den Grønne Verden

Gastronomi

Giv dig selv en mange-stjernet madoplevelse: Tag ud og spis på Sydhavsøernes udsøgte restauranter og cafeer. Du finder dem langs kysterne, i byerne og midt i naturen. Snyd ikke dig selv for alle smagsindtrykkene, gourmetoplevelserne og en opvartning i verdensklasse.

/ Restauranter
/ Bryggerier & vinerier
/ Cafeer

Overnatning

overnatning

Du kan gøre overnatning til noget helt særligt på de klassiske købstadshoteller med stil og charme, romantisk godsovernatning, luksuscampinghytter og B&B med en forkælelsesfaktor, der er udover det sædvanlige.

/ Hoteller & B&B
/ Godser
/ Luksuscamping

Se det hele

Bliv inspireret af vores online turistkatalog
og kig på de mange events i kalenderen.
Se mere

Del dine øjeblikke: