Gå til indhold
©  Foto:

Alletiders Bed & Breakfast

Idyllisk beliggende Bed & Breakfast og ferielejlighed på Falster. Selvom man er ude på landet og tæt på skov og strand, er man stadig tæt på det meste andet. Under 2 km til rolig og dejlig strand. 5 km til nærmeste spisested. 6 km til nærmeste dagligvarebutik. 7 km til Nykøbing F. og 8 km til Middelaldercentret.

Det hele befinder sig 8 km nord for Marielyst, så der er rig mulighed for at opleve Falster fra sin rolige side uden alt for mange turister, samtidig med at man er i cykelafstand til langt det meste.
Værelserne er ikke moderne istandsat, men charmerende, hjemlige og hyggelige. Værelserne befinder sig på 1. sal. Jeg bor selv på stue etagen.

Der er to cykler tilknyttet stedet som det vil være muligt at låne. Der vil også være mulighed for at låne grill. Der er WI-FI på stedet. Der må ikke ryges indendørs og det er heller ikke tilladt at medbringe kæledyr.

Det er muligt både at bo der som Bed & Breakfast i de enkelte værelser, men også muligt at leje hele lejligheden for en periode, hvis det har interesse.