Gå til indhold
©  Foto:

Alwe Spisebar

Alwe Spisebar i Nykøbing Falster er et sted, hvor folk kan droppe ind hele tiden – hænge ud, tage en kop kaffe, en kold øl, et glas vin eller et måltid mad bestående af charcuteri og samtidig bifalde det sociale rum. Året rundt fungerer spisebaren også som ramme for events og kulturelle tiltag.

Indholdet på menuen er nøje udvalgt med kærlighed og omhu. Det samme gælder indretningen, som tager udgangspunkt i klassisk skandinavisk design og kunsthåndværk. Ved siden af spisebaren driver folkene bag også Alwe Atelier , hvor de sælger designobjekter som også er til salg i spisebaren.

Alwe Spisebar støder ud til Hollands Gaard med udsigt til det gule vandtårn og Nykøbing Falster Teater. Spisebaren er formet som en hestesko, hvor du i den forreste del bliver mødt af et lyst lokale med højt til loftet og åbent køkken. For enden er en reol fyldt med kunst og kunsthåndværk, billeder og lamper – alt sammen til salg. I det tilstødende lokale findes rødvinskølerummet, der byder på en masse gode rødvine nøje udvalgt til gæsterne. På vinkortet findes også et udvalg af naturvine og den særlige orangevin.