Gå til indhold
©  Foto:

Askø Mejeri

Det gamle mejeri på Askø er gennem de seneste år blevet ombygget til et spændende hus med genbrug fra bl.a. Herning Station, Bellahøj Vandtårn og telefonhuset i Købmagergade. Der er 6 værelser med 9 senge, et sommerhus i første række og med havudsigt med 5 værelser og 5 senge samt en lejlighed 30 meter fra mejeriet med et værelse og to senge. Stilen er klassisk. Rummelighed og hygge er nøgleord for dette unikkehus på Askø med havudsigt. Prisen er incl. morgenmad, sengelinned og håndklæder.

Mejeriet ligger midt i Askø landsby. 40 meter fra købmanden og 4-500 meter fra badestrande, legeplads og fodboldbane.

Der stilles cykler til rådighed, hvis du vil opleve Askø og Lilleø på cykel. Hvis du ikke kommer i bil, kan vi hente dig ved færgen. Vi har en 21" båd med plads til 12 personer. Er vejret godt kan sejl/fisketure arrangeres. Vores skovtursvogn, som trækkes af en traktor, kan rumme 10-12 personer omkring et spisebord gør det muligt at spise f.eks. frokost hvor som helst eller på rundtur besøge øens gallerier og andre seværdigheder. Forplejning udover morgenmad kan aftales, så alle kan blive tilfredse. Har du selv ideer og vi kan hjælpe så står vi på spring for at gøre dit ophold til en oplevelse, som rækker længere end opholdet.

Der vil kunne arrangeres fisketure og rundvisning på Askø Lilleø. Måltider ud over morgenmad efter aftale. Selv om boligen er topmoderniseret er den desværre ikke egnet for kørestolsbrugere.

Del dine øjeblikke: