©  Foto:

Den gamle Digegaard

Kro og Badehotel

Den gamle Digegaard er fyldt med atmosfære og charme i de gamle stråtækte bindingsværksbygninger, der rummer spændende kapitler fra Lollands historie.
Beliggende lige bag diget kun få skridt fra Østersøen med en af de bedste badestrande på Lollands sydkyst. Her er der rig mulighed for fiskeri, samt en dejlig gå eller cykeltur på diget. Svigter vejret er det subtropiske badeland Lalandia lige ved hånden.
Korte afstande til  bl.a. Knuthenborg Safaripark, og Rødby/Puttgarden overfart.

Fester…
Den gamle Digegaard afholder fester af enhver art: fødselsdage, bryllupper, konfirmation, brunch, dåb, reception m.m.
Hold Deres næste fest - stor som lille i vore hyggelige lokaler, hvor vi kan tilbyde Dem en uforglemmelig oplevelse med 1. Klasses mad, dejlige omgivelser samt opmærksom betjening til fornuftige priser.
Gratis bustransport min. 30 couverter i en radius af 30 km.
Gratis overnatning til brudepar samt gratis bord og indbydelseskort
tilbydes.
 
Overnatningsmulighed for op til 50 pers. Læs mere om vores priser på hjemmesiden.

Samme faglærte familie siden 1974, Deres garanti for et vellykket arrangement.

Sommerhusferie….......
Den gamle Digegaard har 4 sommerhuse.
3 Luksussommerhuse på 93 kvm. bygget ved Den gamle Digegaard i 2009/10 med 8 sengepladser, fladskærm, spa, sauna, vaskemaskine,  opvaskemaskine, microovn, brændeovn m.m.

To sommerhuse på 72 kvm. 100 meter fra Den gamle Digegaard med 6 sengepladser, ovn, keramiske kogeplader, bad, toilet, vaskemaskine, fjernsyn med dvd, tyske kanaler og brændeovn.

Familieafslapning...
Trænger De til ferie og afslapning er Den gamle Digegaard stedet, hvor naturen nydes i fulde drag. Til den forhenværende gamle bondegård, der nænsomt er restaureret, hører en stor naturgrund, hvor hele familien kan udfolde sig i frisk luft og smuk natur, der bl.a. byder på nattergal, rådyr, hare, fasan og egern som nærmeste nabo.

Den gamle Digegaard har 4 store værelser/ferielejligheder alle indrettet med stue, soveværelse, bad og toilet, egen terrasse og lille køkken. Værelserne Indeholder bl.a. clockradio. fladskærm, hårtørre, kaffemaskine, køleskab samt 2 kogeplader.