Gå til indhold
©  Foto:

Den Gamle Gaard

Mødeaktivitet - ferie eller fest i hyggelig atmosfære.

Idyllisk beliggende med udsigt til Østersøen, åbne marker og skov - tæt på motorvejstilkørsel samt 5 min. kørsel fra den lille ferieby Nysted ligger Den Gl. Gaard i Stubberup.

I den charmerende, renoverede bygning er der indrettet spise- og mødelokale med pejs og bar. Her er spiseplads til 60 gæster med udgang til hyggelig gårdhave. Endvidere forefindes større sal med plads til 80 gæster. Lokalet har endvidere klaver og billard, og kan derfor også benyttes som hygge/aktivitetsrum for feriecentrets gæster.

I hovedbygningen forefindes trådløst net og mulighed for benyttelse af kontorfaciliteter. Der drives ikke à la carte restaurant, men benyttes gode, lokale caterings ved festarrangementer.

Den Gl. Gaard har 54 nyrenoverede lejligheder beregnet til max 4 prs., alle med eget køkken og bad, soveværelse m. dobbeltseng og udgang til lille terrasse samt dobbelt sovesofa i opholdsrummet og tv. Der er stort udendørs fællesareal med swimmingpool som kan benyttes i sommermånederne, lille legeplads, basketballbane og bordtennis samt adgang til sauna, vaskemaskine og tørretumbler.

Morgenbord kan bestilles dage før. 

Dette lille paradis ligger i gåafstand fra den hyggelige Stubberup Havn, hvor der også er badebro og stort grønt område. 

Asfalteret cykelsti direkte forbi Aalholm Slot som munder ud ved Nysted Havn.