Gå til indhold
©  Foto:

Den Grønne Verden – Spiseriet

Det bedste fra egen køkkenhave og lokale producenter afgør menuen på dette skønne sted, Spiseriet, og skaber unikke smagsoplevelser i fantastiske omgivelser.

Lige fra køkkenhaven
Der er kort vej fra jord til bord på Den Grønne Verdens restaurant, Spiseriet.

Hos Den Grønne Verden er alle grøntsager, urter og blomster dyrket efter biodynamiske og økologiske principper. Sol, vind, regn og skiftende temperaturer giver saft og kraft til grøntsagerne, der dyrkes i den lollandske muld – og gør dem så naturlige som muligt.

Restauranten ligger i den gamle hestestald til det smukke Søllestedgaard Gods med udsigt til køkkenhaven. Alle grøntsager og krydderurter er plantet og står i snorlige rækker i det åbne landskab ved Søllestedgaard. Før eller efter måltidet kan man gå en tur i de dyrkede haver og følge planternes vækst gennem årstiden. Med andre ord, er det altid sæsonen, som afgør menuen.

Tag friskheden med hjem
De friske råvarer sælges også i gårdbutikken hos Den Grønne Verden. Hver dag høstes et bredt udvalg af grøntsager og urter, så man kan tage smagen af de danske sydhavsøer med hjem til sit eget køkken.

Lokalerne hos Den Grønne Verden giver også mulighed for at afholde arrangementer, heriblandt fester, konferencer og seminarer. Køkkenet er altid garant for en knasende sprødhed og friskhed. Derudover er der events året rundt.

Del dine øjeblikke: