Elefantisk efterårsferie - Knuthenborg Safaripark

Foto: Knuthenborg Safaripark
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Knuthenborg Allé

4930 Maribo

Opdag elefanternes imponerende hjem

Kl. 14.30 - 17.30: Gå i elefanternes fodspor

Gå på opdagelse på Elefantsletten, og oplev livet som pensioneret cirkuselefant i det store elefantanlæg, når vi helt eksklusivt viser det det 14 hektar elefantparadis. Elefanterne lukkes nemlig ind i deres stald kl. 14 for at holde varmen i efterårsvejret. Derfor udvider vi parken, så I alle kan få den vilde oplevelse af at være elefant for en dag på den enorme slette.

14.00-17.30: Oplev elefantstalden

Kom på besøg i elefanternes imponerende indendørs hjem, når vi åbner dørene til elefanternes stald. Af hensyn til COVID-19 kan vi kun lukke 25 personer ind ad gangen. For at sikre sig adgang kræves der en donation til arbejdselefanter i Myanmar samt tilmelding, som sker via Dyrenes Beskyttelses hjemmeside her.

Hele dagen: Elefantens livretter

Området omkring Elefantsletten omdannes til en bæredygtig Food Court med elefantens livretter. Besøg vores tipitelte med lækre sager, der får stødtænderne til at løbe i vand. Her vil være alt fra snobrødsbagning til elefantsnørrebåndskonkurrencer, græskarsuppe, fyldt snabel, træstammer, vores egen elefantøl, snabelvand og hjemmelavede chokofanter.

 
 
Adresse

Knuthenborg Allé

4930 Maribo

Åbningstider

10 Oct 20 / 18 Oct 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

Sidst opdateret af
Visit Lolland-Falster