©  Foto:

GoMystery i Nykøbing F - Skattejagt for voksne

Tag familie og venner med ud på en anderledes og udfordrende tur rundt i den gamle købstad.

GoMystery sender jer ud på en ekspedition i Nykøbing Falster, hvor I skal løse gåderne i opgavebogen ved at være ekstra opmærksomme på omgivelserne. Omgivelserne giver jer de hints, I skal bruge, og ved at bruge logik og samarbejde, finder I svaret på, hvor jeres næste stop er.

GoMystery fungerer næsten som et Escape Room, bare uden lås og tidsgrænse. I får en selvguidet byrundtur til byens spændende bygninger, steder og kunstværker, og I får historierne om stederne. Undervejs ser I også steder eller detaljer, I ellers ikke ville have fået øje på.

Løber I tør for idéer til at løse en opgave, så fortvivl ikke. Der følger en hjælpebog med, hvor I kan hente de livliner, der sender jer videre på turen.

Turen i Nykøbing Falster er døbt ”Spåkonens Forbandelse”, fordi oplevelsen er bundet sammen med en dramatiseret fortælling om en spåkone, der boede i byen… Spørgsmålet er, om I kan hjælpe hende med at løfte forbandelsen?

GoMystery kan opleves når det passer jer, blot I er opmærksomme på åbningstiderne på afhentningsstedet. Får I brug for en pause undervejs, eller får brug for at finde tørvejr, så fortsætter I bare, når I er klar igen.

GoMystery har også ture i Maribo og Marielyst.

Turen skal løses i grupper på 2 til 5 personer, I skal forvente at sætte 3 timer af til opgaven og gå omkring 3 km.

Lokation: Marius Mortensens Eftf., Frisegade 2, 4800 Nykøbing F.