skip_to_main_content

Hotel Godstedlund

I hyggelige omgivelser tæt på by og natur ligger Hotel Godstedlund. Nyd et ophold i de smukke værelser og slap af med et glas champagne på den solrige terrasse.  

Hotel Godstedlund er det bedste udgangspunkt når du vil holde ferie på Lolland-Falster. Hotellet ligger midt i det hele, i udkanten af Naturpark Maribosøerne og tæt på strande. Omgivet af de hyggelige handelsbyerne Maribo, Sakskøbing, Nysted og Nykøbing er der ikke langt til kulturelle oplevelser og shopping. I de naturskønne omgivelser ved hotellet er der rig mulighed for at nyde en dejlig stund i solen på terrassen eller med et af de mange spil i den store have.

Hotellets personale står klar til at vejlede om øernes attraktioner, og der kan findes mere information og materiale i hotellets turistinformation.

Green Key – det bæredygtige valg
Godstedlund er Green Key certificeret, hvilket vil sige at der spares på vandet og benyttes svanemærkede produkter i rengøringen. Samtidig foretages der også en grundig affaldssortering og som gæst, er du automatisk med til at hjælpe med at formindske hotellets CO2 aftryk.

Restaurant Thomas 
I den dejlige restaurant serveres en god continental breakfast mens der i weekenden er mulighed for at nyde et stykke hjemmelavet klassisk smørrebrød til frokost. Råvarerne varierer efter årstiden, ligesom der serveres lokal vin fra Østergaard vinmageri. Om aftenen byder menuen på et lækkert udvalg af varme og kolde retter.

Magnum Champagnebar
I den første champagnebar på Sydhavsøerne bydes der på Möet, Ruinart, Krug eller en anden pragtfuld champagne. Champagnen kan nydes i baren eller i solen på terrassen.

Værelserne
Alle værelserne ligger på 1.sal, med delt bad og toilet på gangen. På værelserne er der sørget for morgenkåber, håndklæder, vanitykit samt ekstra puder. Alle værelser har internet og tv med mulighed for at streame tv. Ligeledes er der room- og minibarservice som kan bestilles via mobiltelefonen.

I samarbejde med Larsson Cykler har gæster på hotellet mulighed for at leje cykler.

Møde og konference
Med 3 stjerner fra Horesta Konference klassificering, tilbyder Hotel Godstedlund lokaler og rammer til møder, produktlanceringer, firmafrokoster eller andre anledninger. 

Hotellet har lokaler med plads til 20-30 personer og et stører lokale med plads til 80 personer.

Ønsker I at fortælle jeres ansatte og samarbejdspartnere at I kærer for grøn omstilling, så afhold jeres næste arrangement på Hotel Godstedlund. 

Læs mere på Hotel Godstedlunds hjemmeside.

Fest
Godstedlund tilbyder smukke, eksklusive og idylliske rammer på landet. Uanset hvilken type fest eller reception der ønskes, så sikre Hotel Godstedlund det bedste fra Lolland-Falster. Med tidløse smukke sale er rammerne for den rette elegance og stil sat.

Hotel Godstedlund arrangerer den perfekte dag i samarbejde med jer, om det er bryllup, fødselsdag eller andre begivenheder. Personalet assisterer jer i planlægningen for at sikre en uforglemmelig oplevelse og dejlige minder.