Hotel Søpark

Centralt beliggende i Maribo, med gåafstand til centrum, jernbanestation og domkirken ligger Hotel Søpark. Hotellet ligger i udkanten af Danmarks skønneste naturpark og har en enestående udsigt over Maribo Søernes mangfoldige natur og fugleliv. Oplev eksempelvis naturen på egen hånd langs stierne rundt om søerne eller tag en bådtur med Anemonen og nyde en stille aftenbrise.

Et par hundrede meter fra hotellet ligger Maribo Domkirke, ruinerne af Hellige Birgitte Kloster og den gamle bydel, det hele er et besøg værd. Vi kan også anbefale et besøg i Knuthenborg Safari Park, Nordeuropas største af sine slags. Her kan I opleve vilde dyr fra hele verden, eksotiske træer og blomster. I kan også tage en tur tilbage i tiden med et besøg i Middelaldrecentret. Her er både ridderturneringer og datidens våben. Er I golfspillere? Så kan Hotel Søpark tilbyde ikke mindre end 6 baner på Lolland Falster og Møn. Hotellet hjælper med bookinger af starttider. 

Til sidst vil vi også nævne hotellets egen restaurant ”Svanen”, som dagligt præsenterer madoplevelser i gourmetklassen. Nyd en lækker middag, serveret med udsigt over Maribo Søerne.

Åbningstider

Morgenbuffet
Mandag - fredag Kl. 6.30 - 10.00
Lørdag Kl. 7.00 - 10.00
Søndag og helligdage Kl. 8.00 - 11.00

Middag
Mandag - fredag fra Kl. 18.00
Lørdag Kl. 18.00
Søndag og helligdage Kl. 18.00