Gå til indhold
©  Foto:

Idaslettens biavl

Velkommen til Idaslettens Biavl.

Vi er et familiedrevet firma der på femte år har drevet biavl som erhverv. Ud over bestøvningsopgaver for frugtavlere og frøproducenter høster vi flere forskellige slags kvalitets honninger hen over sæsonen, alt afhængig af hvad bierne trækker på. Vi sælger til alle der har lyst til at smage et lokalt kvalitetsprodukt fra Lolland. Vi sælger honningen koldrørt eller flydende og tappet på glas. Hvis større mængder ønskes på spande, bedes du kontakte os for aftale om levering og mængde.

Ud over honning sælger vi håndrullede bivokslys lavet af 100 % ren bivoks. Mange forskellige størrelser fra lagkage lys, lange smalle til den fine lysestage og helt store bloklys til f.eks dekorationer eller bare hygge belysning. Bivokslys er miljøvenlige og allergivenlige, specielt fordi de er et naturprodukt, men også fordi de brænder ved lavere temperatur end almindelige stearinlys som gør at de ikke soder. Det har vist sig at allergikere der reagerer på almindelige stearinlys (røgen fra disse) ikke får reaktioner på bivokslys.

Bivoksen stammer fra danske biers grønne vokspulje som er garanteret fri for pesticidrester og andet skidt. Pladerne som vi ruller lysene af, er normalt brugt til de tavler vi giver bierne som byggeanvisning i staderne.

I vores vejbod på Tokkerupvej 4, 4892 Kettinge sælger vi vores produkter fra 1 april til sidst i september, alt afhængig af vejret. Kunder skal være velkomne til at kigge forbi og handle med os alle ugens dage fra klokken 8 til klokken 18 hvor boden er åben.

Vi har som regel flere varer i boden, f.eks honningbolcher.

Del dine øjeblikke: