Jazz på Tværs - Christina von Bülow kvartet i KUMUS

Foto: Jazz på Tværs
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Voldgade 1

4800 Nykøbing F

Med dette orkester kan du opleve “von Bülow” i to generationer, et samarbejde mellem mor og søn.

Christina von Bülow har igennem snart 30 års karriere været skattet af jazzlyttere ikke mindst for sit lyriske spil og en dyb forståelse og kærlighed til musikken, der igennem årene har ramt mangt et hjerte. Den samme begejstring for musikken har Pelle taget til sig, og han har i de seneste år sat sit præg på den danske jazzscene som en både fremragende solist og stærk akkompagnatør.

Rytmegruppen udgøres af Daniel Franck på bas og Frands Rifbjerg på trommer – og med disse to sublime musikere til at fuldende kvartetten er der lagt op til en varm aften med jazz på højeste niveau.

Skrevet om Pelle: "… er en strålende tekniker og melodifører, som kan minne om en ung George Benson eller en noe eldre Jim Hall i form og språk. Han kan gitaren nærmest ut og inn, og serrverte en rekke strålende solier…"

Skrevet om Christina: "…Jeg tror ikke, at der findes nogen anden nulevende altsaxofonist, hvis tone forener sprødhed, sødme og varme på samme måde, som von Bülows gør det. Lige så mageløse er de melodiske linjer, hun tegner i sit spil…"

Skrevet om Daniel: "allsidig og kjent for sitt musikalske overblikk… en dedikert, swingende og kreativ musiker…", "…med en ærbødighed for traditionen, men med et musikalsk fokus indstillet på fremtiden…"

Skrevet om Frands: "…er med sit eminente trommespil en garanti for medrivende jazzmusik af både klassisk og tidløst tilsnit…"

Adresse

Voldgade 1

4800 Nykøbing F

Åbningstider

08 Oct 20 / 08 Oct 20

torsdag

20:00 -

Sidst opdateret af
Visit Lolland-Falster