Jazz på Tværs - Jacob Fischer XMAS Friends på Fuglsang Herregaard

Foto: Jazz på Tværs
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Nystedvej 73

4891 Toreby L

Kapelmester Jacob Fischer har samlet en superb, storsvingende trio med nogle af de helt unge kæmpetalenter, der stormer frem på jazzscenen i disse år.

Med dette orkester satser Jazz på Tværs på en årligt tilbagevendende juletradition, hvor der bliver budt på friske udgaver af kendte og elskede julemelodier bl.a. sangeren Mel Tormes dejlige "Christmas song", et medley fra Disneys Juleshow, en heftig bebop udgave af "White Christmas" og nogle velvalgte danske klassikere.

Jacob Fischer, "jazzguitarens evigt unge, grand old man", som en avis skrev for nylig, er en af Danmarks mest travle og anmelderroste jazzmusikere med fuld gang i en international karriere med turneer i USA og Japan med Amerikanske musikere. Han medvirker på over 200 CDer og har spillet med de bedste inden- og udenlandske musikere. Ikke mindst hans 15 år i violinmesteren Svend Asmussens kvartet har gjort ham kendt uden for snævre jazzkredse.

Han har som den eneste modtaget de tre store jazzpriser, Ben Webster prisen, JASA prisen og Palæ prisen. Zier Romme Larsen er opvokset i Eskilstrup på Falster, og hans Oscar Peterson inspirerede, ekvilibristiske klaverspil er virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Matthias Petri er en formidabel ankermand på bassen og er vendt hjem til Danmark fuld af inspiration efter to år i jazzens Mekka, New York.

Til koncerten vil der blive mulighed for at købe CDen ’Jacob Fischer X-Mas Friends’, som fik 5* i Berlingske.

Adresse

Nystedvej 73

4891 Toreby L

Åbningstider

29 Nov 20 / 29 Nov 20

søndag

14:00 -

Sidst opdateret af
Visit Lolland-Falster