skip_to_main_content
©  Foto:

Jul hos Frederiksdal Kirsebærvin

Vineriet på Frederiksdal er pyntet op til jul og holder åbent alle ugens dage 10.00 til 16.00 til og med den 23. december. Med rundvisninger, ris á l'amande og julekoncert er der sørget for den rette julestemning. Og selvfølgelig er der rig mulighed for at smage Frederiksdals forskelllige vine og vælge favoritvinen til jul. Vineriet byder også på et stort udvalg af gaveløsninger – både julegaver, adventsgaver, værtindegaver og mandelgaver.

Ris á l'amande og rundvisning
To lørdage i december - den 11. og den 18. december - skruer Frederiksdal ekstra op for julestemningen og serverer gratis et glas af den prisbelønnede kirsebærvin sammen med en portion ris á l'amande med hjemmelavet kirsebærsauce - selvfølgelig på basis af det unikke Stevnskirsebær fra egne plantager. 

Vil i vide mere om historien bag Frederiksdal Kirsebærvin, plantagerne, kirsebærrene, produktionen og de enkelte vine, så inviterer Frederiksdal desuden på julerundvisning lørdag den 11. og den 18. december begge dage kl. kl 13.00 i Vineriet. Pris 200 kr. pr. person – børn under 16 år gratis. Book billet til rundvisning her.

Klassisk julekoncert i Vineriet
Igen i år spiller Ensemble Storstrøm julekoncert i Vineriet på Frederiksdal, hvor der er en helt særlig stemning blandt egefade og tanke fyldt med den skønneste kirsebærvin, der lagrer og udvikler sig. Koncerten spilles onsdag den 15. december kl 16.00 i Vineriet, hvor repertoiret er kendt julemusik og andre klassikere. Koncerten koster 50 kr. pr. person. Køb billet her.