skip_to_main_content
©  Foto:

Julekoncert hos Frederiksdal Kirsebærvin

Klassisk julekoncert i Vineriet
Igen i år spiller Ensemble Storstrøm julekoncert i Vineriet på Frederiksdal, hvor der er en helt særlig stemning blandt egefade og tanke fyldt med den skønneste kirsebærvin, der lagrer og udvikler sig. Koncerten spilles onsdag den 15. december kl 16.00 i Vineriet, hvor repertoiret er kendt julemusik og andre klassikere. Koncerten koster 50 kr. pr. person. Køb billet her.

Sidste år var koncerten virtuel, men i år har vi mulighed for at holde koncerten med publikum - dog i begrænset omfang. Ensemblet består af otte højt profilerede kammermusikere i en unik instrumentbesætning, tre strygere, tre blæsere, klaver og harpe.

Vineriet på Frederiksdal holder iøvrigt åbent alle ugens dage 10.00 til 16.00 til og med den 23. december. Med rundvisninger, ris á l'amande og julekoncert er der sørget for den rette julestemning. Og selvfølgelig er der rig mulighed for at smage Frederiksdals forskelllige vine og vælge favoritvinen til jul. Vineriet byder også på et stort udvalg af gaveløsninger – både julegaver, adventsgaver, værtindegaver og mandelgaver.