Gå til indhold
©  Foto:

Koncert med Anne Kristine Mathiesen og Lene Langballe

BarokBureauet spiller op til dans!

Prætorius, Scheidt, Sweelinck m.fl. BarokBureauet er et ensemble for tidlig musik, der dog ikke holder sig tilbage for at afprøve improviserende og nyere musik på deres efterhånden omfattende repertoire.

Lene Langballe Begyndte sit blokfløjtestudie på det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1992. Herefter studier på Civica Scuola i Milano hos Pedro Memelsdorff med afsluttende diplom i 1997. Videre studier i blokfløjte hos Conrad Steinmann og zink hos Bruce Dickey på Schola Cantorum Basiliensis med solistdiplom i 2002. Yderligere specialisering med zink i paris hos Jean Tubery og William Dongois. Koncertaktivitet som blokfløjtenist og zinkenist i samarbejde med Europas førende ensembler for tidlig musik. Med trioen Festa Musicale var Lene prisvinder ved P2’s Kammermusikkonkurrence i 2002. Har undervist på MGK i Sønderjylland, Skt. Annæ Gymnasium og Guldborgsund Musikskole. Siden 2004 ansat som lærer i blokfløjte og kammermusik på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Anne Kirstine Mathiesen er organist og kantor ved Sct. Nicolai Kirke, Køge siden 1992. Orgel- og solistklassestudier på det Kgl. Danske Musikkonservatorium med blandt andre Professor Hans Fagius, Jørgen Ernst Hansen og Jesper Madsen som lærere. Omfattende koncertvirksomhed både som solist og kammermusiker og som efterspurgt Akkompagnatør med mange af hovedstadens større korensembler i både ind- og udland. Flere CD-indspilninger og modtog i forlængelse af sine studier flere større talentlegater og anerkendelser. Beskikket som ekstern censor ved Musikkonservatorierne i Danmark i perioden 2020-24 og konsulent i forbindelse med organistansættelser i Helsingør Stift fra 2020.

Tilsammen udgør de BarokBureauet, et ensemble for tidlig musik, der dog ikke holder sig tilbage for at afprøve improviserende og nyere musik på deres efterhånden omfattende repertoire.