Madens Folkemøde 2021

Madens Folkemøde er et årligt folkemøde, der samler jordbrugere, producenter, kokke, foodservice, medie- og madfolk, politikere og borgere for at tage temperaturen på aktuelle emner i maddebatten 

Madens Folkemøde afholdes den 11. og 12. juni 2021 på Engestofte Gods på i Naturpark Maribosøerne på Lolland.

Programmet består af faglige, sanselige og involverende aktiviteter fordelt på fire kategorier: 

   1) Debatter og samtaler om mad og fødevarer. 
   2) Workshops og aktiviteter med madhåndværket i fokus. 
   3) Aktiviteter for børn og unge. 
   4) Et marked med fødevareproducenter fra hele Danmark.  

Madens Folkemøde er støttet af bl.a. de lokale kommuner, Guldborgsund og Lolland, Business Lolland-Falster/Muld, LAG Lolland-Falster og Nordea-fonden.

Food Organisation of Denmark fungerer som sekretariat for Foreningen Madens Folkemøde, hvor de står for at organisere og afvikle folkemødet. FOOD er en nonprofit organisation, der arbejder for at udvikle Fødevaredanmark, så maden bliver en vej til vækst, udvikling og oplevelser.

Madens Folkemøde er Danmarks samlingssted for den demokratiske samtale om vores madkultur - hvor skal vi hen som mad-land.

DEBATTER, SAMTALER & OPLEVELSER

Madens Folkemødes program er inddelt i fire spor: samtale, madhåndværk, madmarked og børn & og unge.

DEBATTER

Samtalen er omdrejningspunktet for Madens Folkemøde. Det er her, vi tager de store samtaler om Danmarks fremtid som madland, tager temperaturen på aktuelle emner i maddebatten og går helt tæt på madens rolle og værdi i det moderne samfund.

MADHÅNDVÆRK

Madens Folkemøde er mere end samtalen om mad. Vi præsenterer workshops og andre spændende formater, hvor du kan tage grydeskeen i egen hånd – bogstavelig talt.

MADMARKED

Danmark er et madland med lange og stolte traditioner - fra Lolland-Falsters muld til fiskeri på Vestkysten og fra rødgrød med fløde til nynordiske ingredienser som tang og myrer. Madmarkedet præsenterer de bedste fødevareproducenter fra hele landet. 

BØRN & UNGE

Madglæde i børnehøjde. Vi præsenterer skæve, sjove og lærerige oplevelser for de mindste madører for at give ekstra næring til børnenes maddannelse og udvikle deres kompetencer i køkkenet.