Gå til indhold
©  Foto:

Madens Folkemøde 2022

Madens Folkemøde er Danmarks samlingssted for den demokratiske samtale om vores madkultur - hvor skal vi hen som mad-land.

Madens Folkemøde afholdes den 3. og 4. juni 2022 på Engestofte Gods i Naturpark Maribosøerne på Lolland.

 

Madens Folkemøde er et årligt folkemøde, der samler jordbrugere, producenter, kokke, foodservice, medie- og madfolk, politikere og borgere for at tage temperaturen på aktuelle emner i maddebatten. 
 
Programmet består af faglige, sanselige og involverende aktiviteter fordelt på fire kategorier:
 
DEBATTER
Samtalen er omdrejningspunktet for Madens Folkemøde. Det er her, deltagerne tager de store samtaler om Danmarks fremtid som madland, tager temperaturen på aktuelle emner i maddebatten og går helt tæt på madens rolle og værdi i det moderne samfund.
 
MADHÅNDVÆRK
Madens Folkemøde er mere end samtalen om mad. Her præsenteres workshops og andre spændende formater, hvor du kan tage grydeskeen i egen hånd – bogstavelig talt.
 
MADMARKED
Danmark er et madland med lange og stolte traditioner - fra Lolland-Falsters muld til fiskeri på Vestkysten og fra rødgrød med fløde til nynordiske ingredienser som tang og myrer. Madmarkedet præsenterer de bedste fødevareproducenter fra hele landet. 
 
BØRN & UNGE
Madglæde i børnehøjde. Her præsenteres skæve, sjove og lærerige oplevelser for de mindste madører for at give ekstra næring til børnenes maddannelse og udvikle deres kompetencer i køkkenet. 
 
Se mere her.