Maribo Craft Days 2021

 

En uge fyldt med håndarbejde, håndværk, design, kusthåndværk og bæredygtighed. Her kan man slentre rundt blandt byens butikker og opleve en lang række magiske hænder. Her leveres seks dages paradis for craft-entusiaster i hyggelige historiske rammer i Maribo. 

I uge 41 bliver Maribo omdannet til et udstillingsvindue for mennesker med magiske hænder. Flere dage, hvor man kan lade sig inspirere af håndarbejdet og håndværkets charme.

Craft entusiaster mødes med producenter og kunsthåndværkere. Magien slippes løs med kurser, workshops, drop-in værksteder, udstillinger og live demonstrationer, der skal inspirere os til at tænke og handle anderledes i fremtiden.

Festivallen har en kæmpe variation at byde på, og hele ugens program ligger på hjemmesiden, hvor man kan se mere detaljerede beskrivelser af de enkelte indslag og oplevelser. Her er mere end 50 forskellige aktiviteter i form af uformelle drop-in værksteder, kurser og workshops med professionelle kunsthåndværkere.

Det er gratis at besøge festivalen, men til nogle arrangementer er reservation nødvendig af hensyn til plads og til nogle arrangementer opkræves entré.

Som besøgende på festivalen for magiske hænder, får du et armbånd. Med dette armbånd kan du opnå rabat hos flere af byens handlende og serveringssteder. Læs mere her.