Oldfruen Bed & Breakfast - Cafe

Oldfruen Bed & Breakfast de Luxe, som er nyopført i 2008, ligger i centrum af Marielyst i Danmarks sydligste og største turistområde. 

Oldfruen er stedet, hvor man bor midt byen, ude i naturen, ved vandet, og hvor det er ejeren selv, der servicerer gæsterne. 

Alle ferielejligheder har trådløst netværk, og man betaler kun et lille engangsbeløb for at benytte netværket i hele lejeperioden. Der er gratis fjernsyn i alle ferielejligheder med kanaler på alle nordiske sprog samt tysk og engelsk. De er ekstra lydisolerede, så man ikke kan høre støj fra byen eller fra andre gæster.

Lejlighederne indeholder alle badeværelse, køkken, en stor stue og en åben førstesal. Hertil kommer en dejlig terrasse på 15 m2, hvor der kan grilles og kigges ud i den dejlige, lukkede, fælles have. To af lejlighederne er indrettet 100% handicapvenligt. 

Man kan vælge at lave sin egen mad eller bestille maden fra køkkenet og få den serveret i lejligheden eller på terrassen. Der er ikke en restaurant, men et lokale, man kan benytte ved større selskaber eller møder, hvor man kan få mad fra køkkenet. Det er også muligt at få opstillet et hyggeligt opvarmet telt i haven.

Oldfruen byder også på specialtilbud for håndværkere. I tilbuddet får man eget bad, køkken, tv og internet. Man kan bestille morgenmad, madpakke, dagens ret eller man kan selv lave sin mad i sit køkken. 

Oldfruen leverer gerne mad ud af huset og står for det praktiske under et arrangement. Foruden al dette tilbydes også weekendarrangementer, hvor maden serveres i lejligheden eller på terrassen - alt efter ønske.

Handicap venlig adgang