©  Foto:

Oldfruen - Ferielejligheder, café og god mad

Oldfruen - lækre ferielejligheder i hjertet af Marielyst.

Oldfruen er et overnatningssted i hjertet af Marielyst. Her er 12 ferielejligheder, som alle indeholder et rummeligt badeværelse, op til fem sengepladser fordelt på to etager, TV, gratis WiFi og  spisestue samt fuldt funktionelt køkken. Herudover er der en personlig terrasse ud til en dejlig lukket fælleshave, med plads til både hunde og leg for børnene. Gratis parkering. 

Alle ferielejlighederne er bygget uden at gå på kompromis med kvaliteten, med høj brandsikkerhed, sundt indeklima og handicapvenlige forhold samtidig med, at lydgennemtrængningen er halveret.

Hvis ikke man selv har lyst til at lave mad i ferielejligheden, tilbyder Oldfruen både brunch, frokost og lette varme retter serveret på værelserne eller i den hyggelige restaurant lige overfor.

Ud over at være en overnatningsmulighed, er Oldfruen også en café og restaurant med alt fra frisksmurt smørrebrød til pariserbøf. Mens man nyder sin frokost eller går på opdagelse i det store udvalg af lokale øl, kan man nyde udsigten over Marielyst by fra den udendørs terrasse. Eller når det er koldt, kan man varme sig ved pejsen indenfor i restauranten.

Går man med tanker om at afholde et arrangement eller selskab for en større gruppe, tilbyder Oldfruen a lá carte menuer og fuld forplejning til gæsterne i de flotte lokaler. Oldfruen tilbyder også mad ud af huset, både festmenuer, smørrebrød og forskellige lune retter.

Oldfruen er stedet, hvor man samtidig bor midt byen og ude i naturen, tæt på vandet. Her er det ejerne selv, der servicerer gæsterne.

Stedet ligger i gå-afstand fra shopping muligheder, supermarkeder, spisesteder, herlige naturområder samt en af Danmarks bedste badestrande, så mulighederne er mange.

Del dine øjeblikke: