©  Foto:

Oldfruen - Ferielejligheder, café og god mad

Oldfruen - lækker ferielejligheder i hjertet af Marielyst.

Oldfruen er et overnatningssted i hjertet af Marielyst. Her er 12 ferielejligheder, som alle udrustet med et rummeligt badeværelse, op til fem sengepladser fordelt på to etager, TV, gratis WiFi og  spisestue samt fuldt funktionelt køkken. Herudover er der en personlig terrasse ud til en dejlig lukket fælleshave, med plads til både hunde og leg for børnene og naturligvis med parkeringspladser. 

Alle ferielejlighederne er bygget uden at gå på kompromis med kvaliteten, med høj brandsikkerhed, sundt indeklima og handicapvenlige forhold samtidig med at lydgennemtrængningen er halveret.

Hvis ikke man selv har lyst til at lave mad i ferielejligheden, tilbyder Oldfruen både brunch, frokost og lette varme retter serveret på værelserne eller i den hyggelige restaurant lige overfor.

Ud over overnatningsmuligheder, er Oldfruen også en café og restaurant med alt fra frisksmurt smørrebrød til pariserbøf. Mens man nyder sin frokost eller går på opdagelse i det store udvalg af lokale øl, kan man nyde udsigten over Marielyst by på  den udendørs terrasse. Eller når det er koldt kan man varme sig ved pejsen indenfor i deres hyggelige restaurant.

Herudover kan man holde alle former for arrangementer og selskaber for større grupper, hvortil Oldfruen tilbyder a lá carte menuer og fuld forplejning til gæsterne i de flotte lokaler. Oldfruen tilbyder også mad ud af huset, såvel festmenuer som smørrebrød og andre lune retter.

Oldfruen er stedet, hvor man bor midt byen, ude i naturen, ved vandet. Her er det ejerne selv, der servicerer gæsterne.

Stedet ligger i gå-afstand fra shopping muligheder, supermarkeder, spisesteder, frodige naturområder samt en af Danmarks bedste badestrande, så mulighederne er mange.

Personalet glæder sig til at byde gæsterne velkommen!

 

Del dine øjeblikke: