Gå til indhold
©  Foto:

Oplev udstillingen LOLA med guide

Onsdage hen over sommeren er der rundvisninger i stenalderudstillingen LOLA på Stiftsmuseet i Maribo 


Står du lige nu og tænker - hvad skal jeg dog finde på at lave alle de mange sommerdage, der ligger lige rundt om hjørnet, så har Museum Lolland-Falster et godt tilbud. På Stiftsmuseet i Maribo er der mulighed for at komme under huden på stenalderpigen Lola, dykke ned i hendes forunderlige verden og komme helt tæt på, hvordan livet på Lollands sydkyst var for 6000 år siden.  


Og for at gøre oplevelsen i udstillingen til noget ekstra, tilbyder museet offentlige rundvisninger onsdage hen over sommeren. “Vi vil gerne give vores gæster en særlig oplevelse, når de besøger LOLA-udstillingen. Derfor kører vi også i år med rundvisninger i de uger, hvor folk har sommerferie, og der er turister i området,” fortæller Marie Brinch, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster. 


Som noget nyt bliver der i år også udbudt rundvisninger til tyske turister ved en af museets tyske arkæologer. “Vi ved, at der kommer ret mange tyske turister til Lolland-Falster i sommerferien, og vi har derfor valgt, at disse gæster også skal have mulighed for at dykke med i LOLAS vidunderlige verden med en af museets dygtige guider,” fortæller Marie afsluttende. 

 

Bestil billetter her til 3. august

Bestil billetter her til 10. august

Bestil billetter her til 17. august