VisitLolland-Falster

Rundvisning på Hideaway Vingård & Figenaboret

Økologisk kvalitetsvin, italiensk landkøkken, vingårdsglamping, rundvisning og picnic i vingård eller figenaboret

På toppen af Fejø midt i øens smukkeste natur lyser Hideaway op i sine italienske farver og stil. Den stemningsfulde vingård er stedet, hvor tiden flyder ubemærket, mens man kan nyde omgivelserne, maden og vinene fra traktørstedet. Landstedet er et areal på 2,3 ha og rummer vineri, traktørsted, vinmark samt en af Nordeuropas største figensamlinger udplantet på friland. Herudover er der suppleret med middelhavsplanter, som korkeg, søjlecypres, magnolier og hørpalmer.

 

Mark og vineri
Hvidtfeldt-Gundersen vine er håndlavede vine fremstillet skånsomt og med færrest mulige hjælpestoffer. Ved at give vinstokkene optimale vækstvilkår og et reduceret udbytte, er de naturligt stærke uden brug af pesticider eller gødning, og gæssene luger på bedste økologisk vis under under stokkene. Vingårdens signaturvin er hvidvinen ”Gåsefod” fremstillet i Riesling Feinherb stil.

Rundvisning
Kom på en guidet tur gennem figenaboret og vinmark, hvor I ser og oplever vin- og figenavl helt tæt på. Her fortælles om årets gang i vingården, om økologisk vinavl og man slutter naturligvis af med smagsprøver i vineriet. Booking af rundvisning, picnic, vingårdshytte og frokost her.