VisitLolland-Falster

Sommerkoncert på højskolen med Mary's Men

Som et plaster på såret for den aflyste Seniorfestival byder højskolen på to koncerter i parken de to dage, der skulle have været festival.

Havde det ikke været for de fortsatte corona-restriktioner for afholdelse af festivaler, skulle der onsdag 28. og torsdag 29. juli have været Seniorfestival på Højskolen Marielyst. Festivalen blev første gang afviklet i 2019 og var en gevaldig succes, som højskolen havde glædet sig til at gentage. Men både sidste år og i år spændte coronaen ben for festivalen.

Som et plaster på såret arrangerer højskolen derfor i år aftenkoncerter i sin park de to dage, hvor der skulle have været festival. Men med kun 500 billetter til salg i overensstemmelse med restriktionerne for større arrangementer.

Onsdag 28. juli er det Marys Men, der står på scenen i skolens park kl. 20.00.

Mary’s Men er højskolens eget orkester og består af Jan Borre på guitar, Peter Søvad på kontrabas, Simon Vikstrøm på violin og Kåre Lind på fløjte. De giver koncert med irsk folkemusik, så man føler sig hensat til den grønne ø. Under mottoet ”Keep calm and pretend to be irish” spiller de elskede sange som Molly Malone, The Lark in the Morning, The Wild Rover og Whiskey in the Jar.

Det bliver en aften, hvor det bliver svært at sidde stille, selv om det er er et krav ved sådanne koncerter, at publikum sidder ned.

Til koncerten skal publikum selv medbringe en stol eller et tæppe at sidde på.

Billetter til Mary's Men koster 75 kr. (+ billetgebyr). Billetsalg sker kun på højskolens hjemmeside: https://hojskolenmarielyst.dk/arrangementer/