Stranden ved Lalandia i Rødby

Foto: Visit Lolland-Falster
Aktiviteter
Strande
Adresse

stranden

4970 Rødby

Kontakt

Stranden ved Lalandia

Blå flag strand i 2012, 2013, 2014, 2017 og 2018 - egen badebro og frit udsyn over Østersøen 

Stranden ud for Lalandia Feriecenter er en dejlig sandstrand med egen badebro. I det nærliggende Lalandia Feriecenter med Aquadome finder du mange aktiviteter, her findes indkøbsmuligheder, restauranter, minigolf, børneaktivitetshus, biograf og meget mere.

Der er toilet og parkeringsplads ved stranden. Desuden er der adgang til stranden via trapper. 

Stranden er en af de mange strande langs Lollands sydkyst, hvor diget beskytter mod oversvømmelser af det indre land.

Digerne langs Sydkysten blev opført efter den store stormflod  i 1872 og vedligeholdes i dag af Det Lollandske Digelag. Bag diget findes strandenge og små søer, hvor mange rastende og ynglende fugle kan ses.

Der er gode muligheder langs Lollands kyster for at dyrke dine interesser i den fri natur. Som lystfisker har du mulighed for at fiske fra kysten, bro eller mole - sejle ud i en jolle eller med en turbåd. Fra kysten fanges havørred og i maj måned hornfisk. Husk at købe fisketegn når du fisker i Danmark. Fisketegn købes på postkontorer hos turistbureauerne. Gode brændinger, fin vind og ideelle revler finder du langs hele sydkysten af Lolland - det giver gode oplevelser for kite-surfing, wave- og windsurfing.

På den skiltede cykelrute 38 "Østersøstien" kan du cykle på diget hele vejen fra Rødbyhavn til Brunddragerne ved Hyllekrog i øst eller langs fjorden ind til centrum af Nakskov i vest. 

Oplev turen med smartphone app’en ”Det Naturlige Lolland”. Du bliver guidet rundt med GPS, og får billeder, historier og information undervejs. Find turen i kategorien ”Kystområder og øer-Badestrande”. Scan koden og hent app’en eller find den i App Store eller Play Butik.

Adresse

stranden

4970 Rødby

Facilities

Børnevenlig strand

Parkeringsplads i nærheden

Toilet

Velegnet til kitesurfing

Velegnet til windsurfing

Tildelt Blå Flag

Opdateret af:
Visit Lolland-Falster