Det sker på Lolland-Falster

 

Book ferie med overnatning og oplevelse

TOP ATTRAKTIONER PÅ LOLLAND-FALSTER

Lolland-Falster byder på kæmpe savanner, krodilleeksperter, vilde gokarts, kæmpe indendørs vandland og mødet med Middelalderen hvor alt er som det var dengang. Oplevelserne er mange, det er jeres valg.

Play Video

NATURA - Aktiv ferie på Lolland-Falster

Lolland-Falster Kataloget 2018

Find inspiration til din næste oplevelse på Lolland-Falster her. Kataloget viser et udsnit af de mange aktivitet og muligheder der findes på Danmarks Sydhavsøer. God fornøjelse.

Ø-pas med information om de Danske øer

Besøg de Danske Sydhavsøer

"Ø-passet" rummer oplysninger om alt fra færgeruter og sejlafstande til antal beboere og attraktioner. Find informationen ved at scanne QR-koderne i passet med din mobil.

Velkommen til Lolland-Falster

Velkommen til Lolland-Falster stedet med masser af luft og plads, samt 600 kilometer kyststrækning. Her er de lokale venlige og glæder sig over at dele deres Lolland-Falster med dig. Her finder du overnatning for enhver: Marielyst, en af Danmarks store sommerhusområder. Velbesøgte hoteller samt 19 skønne campingpladser, hvoraf mange er lige i strandkanten. Højkvalitets Bed & Breakfast, der tilbyder den private oplevelse. Skønne havne, hvis du kommer med båd – for ikke at glemme vores mindre øer: Vejrø, Femø, Fejø og Askø-Lilleø.

På Lolland-Falster sætter de lokale pris på, at dele deres øer med turisterne. Vi er stolte af vores egn. Vi er et åbent samfund med det nære i fokus. Her vil du ikke blot finde de store flotte turistattraktioner, såsom Knuthenborg, Lalandia og Middelaldercentret. Lolland-Falster byder på et utal af særlige oplevelser. Du skal bare ud og finde dem. De er dog ikke mere hemmelige end at vi deler dem gerne med dig. Spørg en lokal og du vil altid blive sendt ud til deres favorit perle – for nogen er det kultur, for andre natur og for en helt tredje vil det være en af de lokale madoplevelser.