Nyt turistkatalog 2023

2023 udgaven af turistkatalog er klar

Foto: Business Lolland-Falster

2023 udgaven af den vigtigste turisme udgivelse på Lolland-Falster er udkommet.

Det er det nye turistkatalog udgivet af Visit Lolland-Falster i samarbejde med Lolland-Falster Folketidende, der udkommer i en ny version og præsenterer Lolland-Falster på den ypperste måde overfor turisterne.

”Vi glæder os til at præsentere det nye katalog overfor såvel turisterne som turismeaktører her i landsdelen. Udgivelsen markerer at nu er vi klar til en ny stærk turistsæson på Lolland-Falster,” siger Lindy Kjøller, destinationschef for Visit Lolland-Falster.

124 sider præsenterer Lolland-Falsters mange seværdigheder på tre sprog, og side efter side møder læserne Lolland-Falster fra den smukkeste side, hvilket dokumenteres billede eller billede.

”Stor tak til alle der har bidraget med tekst og billeder til turistkataloget. Det har været et godt samarbejde med alle landsdelens fantastiske aktører, der bare er så klar til at give alle turisterne en god oplevelse i den kommende sæson,” siger Lindy Kjøller.

Udkommer i 60.000 eksemplarer

Kataloget udkommer i 60.000 eksemplarer, og det sendes ud over hele Danmark for at tiltrække såvel danske som udenlandske gæster til landsdelen.

”Det er vores kontante erfaring, at det betaler sig at være med i turistkataloget. Derfor stor tak til alle der er med og tak til Folketidende for det flotte arbejde, de har lavet med årets turistkatalog,” siger Lindy Kjøller.

På Lolland-Falster distribueres det til 100 forskellige steder. Der bliver hvert år set frem til udgivelsen af den nye udgave af Lolland-Falster turistkataloget.

”Jeg glæder mig til at modtage og ikke mindst udlevere kataloget til turisterne. Solen er på vej og det samme er endnu flere, der vil gæste Lolland-Falster i år. Vi har et godt produkt og et super turistkatalog, som jeg er sikker på, vil give et øget salg hos den enkelte turismeaktør. Vi går en god sæson i møde,” siger Lindy Kjøller.

Se det nye katalog