Tulipaner

Hollændernes rejselyst springer ud med tulipanerne

Foto: VLF

Hollænderne har i stigende grad fået øjnene op for Danmark som feriedestination og særligt campisterne drager nordpå.

En ny måling (Holiday Sentiment Measurement) viser, at mange hollændere allerede har været eller har en intention om at tage på ferie. Målingen er foretaget af NBTC i april 2023, og på daværende tidspunkt havde 85% af hollænderne en intention om at tage på ferie. Heraf har 43% allerede booket deres ferie, mens 41% af dem endnu ikke har booket. Af de hollændere, som endnu ikke har booket, viser målingen, at 38% vil booke deres ferie inden for 1-3 måneder, mens mere end en fjerdedel vil booke inden for 3-4 uger.

På baggrund af målingen fra NBTC er der et håb om, at hollænderne finder vej til Lolland-Falster.

“Med vores fantastiske natur, kystlinjer og korte afstand til Holland, der gør det muligt at køre til Lolland-Falster, er det oplagt, at hollænderne holder deres ferie hos os. Samtidig er hollænderne kendt for at være det mest cyklende folkefærd, og med vores smukke cykelruter, vil Lolland-Falster være en oplagt feriedestination“, fortæller Lindy Kjøller, destinationschef hos Visit Lolland-Falster.

Visit Lolland-Falster har flere markedsføringskampagner i gang i Holland, som skal være med til at øge kendskabet til destinationen og alle de oplevelser, vi kan tilbyde.

“Markedsføringskampagnerne indledes tidlig forår og kører så over flere måneder med forskellig fokus. De skal gøre hollænderne opmærksomme på vores destination og alle de muligheder, der er for at afholde en fantastisk ferie”, fortæller Karin Pedersen, marketing projektleder hos Visit Lolland-Falster

Danmark stryger frem som campingdestination

For hollandske familier har Danmark placeret sig i top 10 som en foretrukken campingdestination, viser en undersøgelse fra ACSI.  

Lolland-Falster har masser af campingpladser omgivet af skøn natur, og derfor vil de være et oplagt valg for hollandske campister. Når hollænderne skal vælge deres kommende feriedestination, spiller muligheden for at kunne slappe af og samle energi en central rolle, viser den seneste markedsprofil, som VisitDenmark har foretaget.

Hollænderne lægger også vægt på natur, strande, kyster og madoplevelser. Rejsemotiverne hos hollænderne rammer plet i forhold til, hvad Lolland-Falster har at byde på. Kystlinjerne er næsten uendelige, naturen er smuk og roen er uadskillelig fra de to. Hertil skal ikke glemmes de mange spændende attraktioner og gode madoplevelser af høj kvalitet, som også findes her.

En ting er sikkert – hollænderne er velkomne, når de finder vej til Lolland-Falster.