Erhvervsturisme

Opstartsmøde for nyt netværk for erhvervsturisme

Foto: Fauxels

De indledende skridt til at etablere et nyt netværk for erhvervsturisme på Lolland-Falster er taget som en del af en indsatsen for at udvikle erhvervsturismen.

Hotel Harmonien, Hotel Saxkjøbing, Hages Badehotel og Krenkerup Bryggeri og Traktørsted sad onsdag den 15. februar med rundt om mødebordet sammen med Visit Lolland-Falster for at tage de indledende skridt til at etablere et nyt netværk for erhvervsturisme på Lolland-Falster. Et initiativ, der skal udvikle erhvervsturismen på Lolland-Falster.

”Det var et konstruktivt og spændende møde. Alle var meget fokuserede på at dele viden og erfaringer med erhvervsturisme. Der er helt klart et stort behov for netværket og lyst til at være en del af det,” siger Lindy Kjøller, destinationschef Visit Lolland-Falster.

Netværkets første aktivitet bliver at deltage med en fælles stand på Møde- og eventmessen i Forum 22. marts.

Det var Anja Pedersen og Dan Lykkegaard fra Hotel Harmonien, Maria Hvid fra Krenkerup Bryggeri, Direktør Charlotte Høyer fra Hotel Saxkjøbing og Rikke Lohse fra Hages Badehotel, som deltog til mødet sammen med destinationschef Lindy Kjøller og Tina Fugl fra Visit Lolland-Falster.

Charlotte Høyer fra Hotel Saxkjøbing har stor erfaring i arbejdet med erhvervsturismen, og hun bliver tovholder på netværket.

Hvis du vil være med og er interesseret i at få mere at vide om netværket, så kontakt Tina Fugl hos Visit Lolland-Falster.

Del dine øjeblikke: