Corselitze skov

 

Vinterferie på
Lolland-Falster

Tag på vandretur i den smukke natur, udforsk unikke kyststrækninger eller gå på opdagelse i kunsten. Lolland-Falster byder på oplevelser for hele familien.

Oplevelserne starter her

Naturpark Nakskov Fjord
Foto: Rune Johansen

Unikke naturoplevelser

To naturparker og 600 km kyst med Danmarks sydligste punkt. Tag ud i Sydhavsøernes smukke natur og oplev fascinerende udsigter og trækkende rovfugle.

Ravnsby Bakker

Aktiv ferie

Hvis du kan lide udendørs oplevelser, er der uendelige muligheder for at komme ud i naturen til lands, til vands og i luften.

Fejø familie går i frugtplantage

Ferie med børn

Gå på opdagelse blandt savannens dyr, spil minigolf, kør på segway, hop i vandland eller tag på sælsafari. De bedste børneoplevelser på Lolland-Falster finder du her.

EventkalenderSe mere

Bliv inspireret

Dodekalitten
© Thomas Kadziola
Foto: Per Rasmussen

Dodekalitten

Et helt unikt kunstværk og monument toner frem i det lollandske landskab. Enorme, prægtige stenskulpturer kombineret med musik afstemt efter årstiden giver en enestående og nærmest magisk oplevelse.

KVA-keramik

Kunst & Kultur

Oplev moderne kunst på Fuglsang Kunstmuseum og det enorme kunstværk Dodekalitten. Besøg Maribo Domkirke, øernes utallige herregårde, slotte og kirker, eller måske de mange små gallerier og arbejdende værksteder.

Fortidsminder

Fortidsminder

Gå på opdagelse i de fineste fortidsminder, hvor stendysser fra bondestenalderen og gravhøje fra bronzealderen ligger side om side med gamle egetræer og oldtidsmarker.

Highlights på Lolland-FalsterSe mere

Lolland Falster

Spis og sov godt

Æbler
Foto: Ingrid Riis

Lokale råvarer

Glæd dig til at bide i et sprødt æble fra Fejø, en biodynamisk gulerod eller til at smage en kølig stout, der er kåret som Europas bedste.

Den Grønne Verden

gastronomi

Giv dig selv en mange-stjernet madoplevelse: Tag ud og spis på Sydhavsøernes udsøgte restauranter og cafeer. Du finder dem langs kysterne, i byerne og midt i naturen. Snyd ikke dig selv for alle smagsindtrykkene, gourmetoplevelserne og en opvartning i verdensklasse.

Fuglsang Herregaard udefra
Foto: Thomas Høyrup Christensen

overnatning

Du kan gøre overnatning til noget helt særligt på de klassiske købstadshoteller med stil og charme, romantisk godsovernatning, luksuscampinghytter og B&B med en forkælelsesfaktor, der er udover det sædvanlige.

Se det hele

Bliv inspireret af vores online turistkatalog
og kig på de mange events i kalenderen.
Turistkatalog

Del dine øjeblikke: